Actualitate

EXCLUSIV! Cinci masini facute praf la Iasi de o doctorita fugara

Publicat: 09 feb. 2016

UPDATE: Din declaratiile martorilor se pare ca accidentul a fost produs de o femeie aflata la volanul unui autoturism Skoda Fabia, cu numarul de inmatriculare IS-08-HHR. Masina se deplasa catre pasarela Octav Bancila, moment in care soferita ar fi pierdut controlul volanului si a intrat in alte patru masini parcate. Oamenii sustin ca, dupa impact, soferita a fugit de la locul accidentului.

Pagubitii au sunat la politie, insa, intr-un asemenea caz, oamenii legii nu au cum sa intervina pana cand autorul accidentului nu se prezinta la sectie. Masina ce a produs accidentul a fost gasita abandonata de proprietarii autovehiculelor avariate, acestia reusind sa identifice proprietarul in persoana unei anume Alexandra Rozoheanu, domiciliata pe strada Strapungere Silvestru. Se pare ca femeia este medic si ar fi studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie Iasi. 

STIRE INITIALA – Ieri seara, in zona complexului Billa de pe strada Arcu din municipiul Iasi a avut loc un accident rutier in care au fost implicate cinci autoturisme.
Comentarii
  • Deci sa ne intelegem:cineva circula pe drumurile publice,face un accident in care sunt implicate patru masini,fuge de la locul accidentului,cei accidentati merg la politie unde sunt anuntati ca nu se poate face nimic daca soferul vinovat nu se prezinta singur. Datorita acestui fapt,cei pagubiti incep cercetarile pe cont propriu,gasesc masina abandonata undeva in oras,afla numele si adresa proprietarului (chiar sunt curios cum) si finalizeaza actiunea dand informatiile politiei.Si politia face ce? Oare chiar suntem tampiti cu totii? In ce tara traim fratilor?

  • N-au gasit-o abandonata undeva prin oras, au gasit-o abandonata in masinile lor :))
    Aseara pe la 11 era acolo, cu 3-4 masini pe care le-a acrosat la rand si in ultima s-a infipt bine si a ramas acolo. Azi dimineata pe la 10 era inca acolomasina, nicio politie nimic. Macar a lasat-o pe avarii doamna :)) Nu inteleg cum e posibil sa intri in 5 masini parcate, dar ma rog…

Adauga un comentariu