Actualitate

EXCLUSIV. Cine ar ajunge noul prefect al Iasului – FOTO

Publicat: 12 aug. 2014
Demisia lui Romeo Olteanu a facut ca pentru postul de prefect al judetului Iasi sa fie vehiculate mai multe nume. Unul dintre acestea este Marian Bosianu, care a mai ocupat in trecut functia de prefect, chiar inaintea lui Olteanu. In prezent, Bosianu lucreaza la Directia Antifrauda, instituie care a fost reorganizata dupa comasarea mai multor foruri ce au legaturi cu finantele. Bosianu a ocupat doar pentru putin timp functia de prefect al judetului in urma cu doi ani, el fiind inlocuit imediat de Olteanu. 
Un alt nume vehiculat este cel al lui Catalin Bulgariu, actual consilier local PSD. In mandatul precedent acesta a fost consilier judetean din partea aceluiasi partid. Acesta a mai fost in trecut si cadru didactic la Universitatea Petre Andrei din Iasi si a ajuns sa reprezinte partidul in diferite consilii de administratie. Un alt candidat surpriza la sefia prefecturii Iasi este si Marian Serbescu, actual director de cancelarie al prefectului. 
In trecut, Marian Serbescu a fost director in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului (DGASPC) Iasi. Este fratele lui Constantin Serbescu, actual director al societatii Tehnopolis. Acesta a fost formator si la Fundatia Alaturi de Voi, dar a mai lucrat si la fosta societate a Consiliului Judetean Iasi, respectiv Lucrari Drumuri si Poduri SA. Numirea noului prefect de Iasi ar urma sa fie oficializata intr-o viitoare sedinta a Guvernului Romaniei. 
Comentarii
  • In sfirsit o propunere buna – domnul Marian Serbescu. Il cunosc personal de pe vremea cind era director la Protectia Copilului si vreau sa va spun ca este un foarte bun om de administratie, un om tinar si energic si in primul rind un OM corect. Mult succes.

  • Domnul Serbescu a fost foarte apreciat la Directia de Asistenta Sociala unde a implementat proiecte europene si s-a luptat pentru acea institutie! Cred ca ar ajuta mult judetul din functia de prefect!

Adauga un comentariu