Actualitate

Exclusiv! Cine sunt elevii care au pus pe jar politia din Iasi! Ambii se numara printre cei mai buni din liceu

Publicat: 17 sept. 2019

Un elev in varsta de 16 ani a sunat ieri la 112 in timp ce o colega de clasa de a acestuia in varsta de 15 ani striga disperata dupa ajutor. Desi ei le au spus politistilor ca ai apelat din greseala numarul unic de urgente 112, cel mai probabil au facut un test pentru a observa cum functioneaza sistemul.

Exclusiv! Zeci de politisti au intrat in alerta dupa ce o tanara a sunat disperata dupa ajutor

Gabriela H. si Cristian Andrei Z. sunt in clasa a zecea a unui liceu din Iasi si sunt unii dintre cei mai silitori din scoala. Pentru ei a fost o adevarata lectie dupa ce au sunat la 112 si cel mai probabil nu vor mai face asta fara un motiv intemeiat. Conducerea liceului a anuntat ca ambii vor avea nota la purtare scazuta. Gabriela si Cristian si au invatat lectia fiind inclusiv amendati cu 250 de lei fiecare.  Reporterii BZI au ales sa le protejeze identitatea partial si sa nu faca public numele liceului la care studiaza cei doi. De asemenea reporterii au ales sa nu publice nici fotografii cu cei doi.loading...

Comentarii
  • Aia a mamii lor de golani. 250 de lei e prea puțin, trebuia cel puțin 1000, de căciulă, plus prezentarea la poliție, cu tac su„ tuns chilug. La 112 suni când e pericol de ceva, nu când ți se scoală ție. Va să zică n-avem destule belele în România, ni le facem și singuri. Auzi la ei, cică ”eminenți”.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit