Actualitate

EXCLUSIV! CRIMINAL la doar 17 ani! Avem numele celor care l-au ucis pe padurar! A avut doi complici

Publicat: 15 sept. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

Criminal la doar 17 ani! Cotidianul Buna Ziua Iasi va prezinta informatii in exclusivitate! Un tanar in varsta de doar 17 ani l-a ucis cu sange rece pe padurarul din comuna Siretel. Neculai G. in varsta de 17 ani este acuzat de procurori ca i-a luat viata lui Raducu Gorcioaia, padurar in varsta de 50 de ani.

Citeste mai mult despre crima, aici ==> Aceasta crima zguduie Iasul! Padurar executat in padure, dupa ce a prins hotii la furat de lemne. Informatii bomba ies la iveala

A avut doi complici: Tata si fiu

Informatii halucinante ies la iveala! Neculai G a mai avut doi complici in savarsirea crimei care a socat intreaga comunitate ieseana. Neculai G. a fost ajutat de Ionel I, in varsta de 50 de ani si de fiul acestuia, Ionut I. in varsta de doar 16 ani. Din cate se pare, criminalul  l-a lovit de mai multe ori in zona capului cu obiecte contondente. Padurarul nu a avut nicio sansa.

In prezent, cei trei sunt internati la Spitalul Socola pentru a stabili daca in momentul crimei aveau discernamant.

 

 loading...

Comentarii
  • Că aveți numele criminalilor, e bine. Că au fost duși la profileri e și mai bine. Aveți și numele unor designeri, capabili să proiecteze un sistem integrat de monitorizare electronică a pădurilor ? Dar numele unor firme de producători de senzori electronici, la costuri cât mai mici, aveți ? Altceva mă distrează pe mine. Dacă s-ar pune problema monitorizării electronice a pădurilor, o să fie un cor al protestelor. De ce ? Simplu. Pentru că se fură din pădurile private și publice pe rupte, iar o monitorizare electronică ar reduce drastic chestia asta. Prin urmare, bieții hoți, atât de la stat, cât și particulari, ar trebui să se reprofileze. Tragedie mare, dom le. Ce or să mai fure ei ?!

    • Pun pariu cu cineva la notariat pe Dacia Dusterul meu ca scapa toti in libertate! Daca pierd pariul dau masina daca nu, celalata persoana imi da contravaloarea ei (are doar 60 000km) si raman si cu masina. E cineva interesat (nu e gluma)? Daca da, lasati datele de contact (mai jos, email sau fb) si va contactez!

      • Eu n-aș pune pariuri prostești. Să zicem că măciucarii din pădure vor ajunge în fața instanței, cu un proces care va trena ani de zile. Posibil să fie condamnați pentru omor și altele, depinde ce se mai adaugă. Însă, ceilalți pădurari vor spune așa: să mă duc noaptea în pădure, să-i prind, ca să-mi dea în cap ? Păi, mai bine o dau la înțelegere, ori mă fac că nu văd. Probabilitate mare ca mulți să fi făcut deja asta. De ce ? Fiindcă o soluție tehnică la treaba asta nu e dorită. Câștigă mulți din poveste, iar de Schweighofer n-are nimeni curaj să se ia.

  • La 25 august, conform unei informații publice, s-a găsit un tren întreg de lemne, la Holzindustrie Schweighofer, din Sebeș, fără acte de proveniență. Bre, nu o căruță, nu un camion, nu un vagon. Un tren !!!! Avem poliție, diicot, procoraturi, sereiu și alte asemenea lighioane. Lemnul ăla, de unde vine el ? N-a văzut nimeni nimic ? N-a știut nimeni nimic ? Unii ar propune mai mulți cașchetari, să păzească. Io aș propune mai multă electronică de supraveghere. În loc să dăm banii pe cașchete, cumpărăm semiconducori, dispozitive wireless, dispozitive electrono-optice și turnuri de observare. Ce propun eu ar deranja niște interese atât de mari, că, în mod sigur, se vor inventa 1001 motive, cum că nu se poate. Nu se poate, dom le, exact ca la Caracal.

  • Raportat la conditiile actuale varsta de 15 ani nu mai poate fi considerata minoritate sub aspectul raspunderii penale TOTALE.Ce discernamant la retardatii facuti la bautura din mediul rural, inapoiati, primitivi, inculti, viitori derbedei…Cele mai multe crime au loc in mediul rural din ROMANIA…TRIST DAR ADEVARAT!!!Pedeapsa cu moartea trebuie reintrodusa!

  • Plictisiți lumea de moarte cu considerațiile legale, psihologice și polițienești. Am văzut la Caracal unde duce zona aia, poliție-procuratură-profileri și alți pierde-vară. Fapta, odată produsă, NU mai poate fi reparată. Pe pădurar nu-l mai poate învia nimeni. Dacă am de ales între a acordarea încrederii unui purtător de cașchetă și unui geofon, aleg geofonul. Unde există trepidații în sol, înseamnă că pe-acolo trece ceva. Iar dacă trece încărcat, înseamnă că trebuie să aibă niște acte de proveniență a materialului transportat. Punctum.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit