Actualitate

EXCLUSIV! Criminalul copilului din Costuleni a fost dus la locul faptei. Ucigasul a recunoscut totul – FOTO,VIDEO

Publicat: 20 feb. 2016

Sambata dimineata, Vasile Miron, principalul suspect al crimei de la Costuleni, care a avut loc anul trecut, a fost adus din Bucuresti pentru a se face reconstituirea la locul faptei.
Acesta a fost adus de mascati impreuna cu 6 procurori si mai multi criminalisti din Capitala care au mers pas cu pas pe traseul pe care acesta l-ar fi facut in luna aprilia a anului trecut, atunci cand a disparut Alexandru, copilasul de 10 ani din Costuleni. Suspectul le-a spus procurorilor ca i-ar fi dat copilului un telefon mobil ca a se joace iar acesta l-ar fi scapat din mana si s-ar fi stricat.

Apoi, barbatul l-ar fi impins, iar copilul a cazut si s-a lovit mortal la cap de un obiect dur. Acesta a povestit ca a luat trupul lui Alexandru, l-a invelit intr-un sac pe care l-a legat strans cu sarma. Dupa ce la carat o distanta de cateva sute de metri pana in apropierea unei paduri, acesta a coborat cu el intr-o rapa adanca si abrupta. In coborare, suspectul a scapat cadavrul care s-a rostogolit pana la capatul rapei, pe o distanta de peste zece metri. 
Vasile Miron a lasat trupul neinsufletit si a plecat mai departe la o cunostinta de-a sa care locuia in apropiere. Acesta a spus ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul faptei. Cadavrul a fost gasit la cateva luni de la momentul crimei, fiind sub forma de schelet si prezentand urme de muscaturi de caini. Se pare ca trupul lui Alexandru prezenta mai multe urme de lovituri, iar procurorii urmeaza sa alfe daca acesta a fost sau nu abuzat sexual la momentul comiterii crimei.

Vasile Miron in varsta de 44 ani a mai fost condamnat in trecut la inchisoare cu executare intr-un caz de tentativa de omor. In 2003 a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, insa a iesit dupa doar zece ani, fiind eliberat conditionat. In acel an Vasile Miron a atacat-o pe Rozalia Dinca, nepoata lui Cristian Mitrache, zis Sadoveanu, unul dintre liderii clanului tiganesc al „Belgienilor”

Comentarii
  • ANIMALU`…si zicea la interviul telefonic cand l-a gasit o reportera prin Germania ca el nu e vinovat si nu vine in tara ca va fi un nou caz Tundrea.Sa-i putrezeaxa oasele in puscarie.Sa scrie ma-sa Elena Parau pe Facebook ce face si cum o duce pt cei ce ii tin partea.

Adauga un comentariu