Actualitate

EXCLUSIV! Curent „la kilogram” gratis direct de la stalpii E.ON din comuna Grajduri! – FOTO

Publicat: 18 ian. 2019

In aceasta seara, un cititor a Cotidianului Buna Ziua Iasi a trimis pe adresa redactiei niste fotografii si cateva detalii despre o situatie de-a dreptul scandaloasa din comuna Grajduri. Acesta sustine faptul ca persoanele de etnie roma din zona au spart lacatele cutiilor E.ON, racordandu-se astfel ILEGAL la reteaua de curent electric a comunei. De cateva saptamani, desi sunt inregistrate la E.On si la politia din comuna plangeri in acest sens, nu pare ca situatia va reveni la normal prea curand.

Comentarii
  • Bravo omului care a facut pozele si bravo si bzi ca publica. In rest, Grajduri si Ciurea consuma curent mocca, stie toata lumea si nimeni nu face nimic. Politia nu, jandarmeria nu, tribunalul nu. Face eon-ul, ce fura aia platim noi.

  • si angajatii eon /delgaz sunt mana in mana cu hotii de gaz si curent ,de multe ori vad pe teren dar nu se implica deloc pt ca nu vor sa aiba probleme ,in iasi sunt mari restaurante ,hoteluri ,.etc racordate ilegal la curent si gaz cu acceptul sefilor din eon /delgaz

  • Si la Harlau este unul de la Jandarmerie ,Balmus il cheama care fura curent cu basca .Pericolul la el nu e ca moare curentat ,mai ca se transforma intr-un mutant genetic si cinta ca Michael Jakson .

  • Ce sa i faci sunt 3 polițiști în sat și aia sunt ocupați cu traficul rutier și filtre. Vreți cam multe, sa se sesizeze din oficiu pentru furt ce energie, furt de arbori etc

Adauga un comentariu