Actualitate

Exclusiv! Debut horror al sezonului de vara la Strandul Municipal din Iasi! Un tanar s-a inecat. Iata cine este acesta – FOTO

Publicat: 12 iun. 2019

UPDATE: Tanarul, student la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi (TUIASI) se numeste David Luntrariu si este din comuna botosaneana Vorona.

UPDATE: Din cate se pare, tanarul este student la o universitate din Iasi si a venit alaturi de inca doi colegi de facultate la strand.

UPDATE: Se pare ca tanarul in varsta de 23 de ani a venit la strand cu prietenii si, in pofida indicatoarelor din zona care atentionau pericolul de inec, tanarul a intrat intr-o zona in care strandul are o adancime de 2.5 metri.

Stire intiala: In urma cu putin timp un incident s-a produs la Strandul Municipal. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, se pare ca o persoana s-a inecat. Momentan nu se cunosc circumstantele in care s-a produs incidentul. Vom reveni cu detalii. 

Comentarii
  • Tu îți dai seama cam cât de deșteaptă ai fost cu acest comentariu. Felicitări! E vorba despre un tânăr care a decedat, lasă-ți prejudecățile tale eronate și întoarce-te la croșetat. Ma întreb dacă era unu din cunoscuții tai, poate un var sau cineva și mai apropiat. Îți cam piere curajul, așa-i? Doamne ferește.. Dumnezeu să îl ierte!

  • Dumnezeu sa vă ierte! Acest „prostoi” cum îi spuneți era printre cei mai deștepți copii al facultății. Având în vedere modul dumneavoastra de a reacționa zic sa nu fie invers. Rușine!

  • În această circumstanță mi se pare tragic modul tău de gândire, ești un frustrat. Să spui despre o persoană decedată, deci fără apărare că a fost prost nu denotă decât faptul că tu ești un jeg, o persoană de joasă speță care se crede buricul pământului. Apropo persoana decedată era una dintre cele mai deștepte persoane din facultate, le dădeam clasă și unor profesori, dar tu ce să știi? Hai du-te și sparge semințe și comentează cât de mândru ești tu că ai judecat o persoană decedată fără drept de apărare. Doamne ferește să nu ți se întâmple și ție așa ceva..

  • Modul tău de gândire este josnic. Nu poți să te bucuri de moartea cuiva, indiferent de unde ar fi el. Ai dovedit că deși ,,nu ești din Botoșani”, nu ești mai inteligent decât alții. Trebuie să-ți analizezi modul de gândire. Ai o problemă sigur.
   Era un băiat cuminte și silitor la învățătură (l-am cunoscut personal), cum nu sunt mulți. Faptul că a luat 10 la examen ar trebui să-ți dea de gândit.
   Dumnezeu să-l ierte.
   Iar despre tine pseudo- Inquisitor | #704424 – ce să zic. Dumnezeu să-ți dea gând bun și să-ți schimbi comportamentul.
   Dacă era o rudă de-a ta din Botoșani? Se punea la fel problema? Probabil că nu.

  • Cum poate funcționa un ştrand fără salvamari, nu un salvamar ? Cine a dat aviz de funcționare fąră salvamari să răspundă penal, fąră alte comentarii!!! Indiferent dacă ştii să înonți sau nu !

 • Baietul era bun la scoala. Nu era obicinuit cu strandu din Iasi, asta-i tot. La Vorona strandu e mai putin adanc (ca sa zic asa) si o fi crezut ca da clasa si la asta. Pacat, pacat, pacat. Laude faptului ca anunturile de pe panouri sunt asortate cu cersaful. Fara valuri mari, parca asta inseamna cu albastru,nu ?

 • Voi astia din botosani, mai duceti-va in p mea si invatati sa parcati, retardatzi penibili cwe sunteti! Mai lasati bessinile de idiotzi si prost crescuti ! Ati umplut orasul asta de idiotzi si pprrosti ! Mai duceti-va i p mamii voastre la voi la botosani !

 • Doamne fereste eram acolo eu am sărit si lam scos din apa in timp ce mai mult de 10 oameni stăteau pe margine si se uitau la el cum zacea pe fundul apei…ma simt foarte prost ca nu a supraviețuit. .eu am încercat cu tot ce am stiut …condoleante familiei dumnezeu sal ierte…

Adauga un comentariu