Eveniment-Social

EXCLUSIV! Demisie la varful Prefecturii Iasi

Publicat: 22 feb. 2016
1

Decizie soc la nivelul Institutiei Prefectului judetului Iasi. Marian Serbescu, directorul Cancelariei Prefectului, si-a inaintat astazi demisia din functie. Marian Serbescu a ocupat aceasta functie inca din 22 octombrie 2012, odata cu instalarea ca prefect a lui Romeo Olteanu. Directorul de cancelarie a venit pe functia din prefectura de pe postul de sef serviciu din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi.

 „Inteleg ca  o data cu instalarea unei noi conduceri la nivelul Institutiei Prefectului judetului Iasi este normal si corect sa existe posibilitatea imediata ca domnul prefect sa-si formeze o noua echipa si implicit un nou cabinet. Sper totodata, ca experienta mea dobandita in peste 18 ani de administratie publica, precum si profesionalismul de care am dat dovada, sa poata fi valorificate in continuare in cadrul Institutiei Prefectului”, a precizat Marian Serbescu.

In locul lui Marian Serbescu va veni Gigi Ciuc, actual consilier în cadrul Direcţiei de Proiecte şi Dezvoltare Durabilă a Consiliului Judeţean. 

Comentarii
Adauga un comentariu