Actualitate

EXCLUSIV. Descinderi la UMF Iasi. Sunt perchezitionate mai multe birouri – UPDATE FOTO, VIDEO

Publicat: 12 feb. 2015
UPDATE 16:11 – „Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Serviciul Teritorial Iasi, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savârsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2014-2015. In cursul zilei de 12 februarie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate 9 perchezitii domiciliare la sediul unei institutii publice din municipiul Iasi (UMF – n.r.). In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Directiei Generale Anticoruptie (DGA) si din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi”, se arata intr-un comuniat oficial DNA.

Vezi si Justitia l-a decapitat pe Astarastoae. Rectorul UMF a pierdut procesul cu ANI

UPDATE 14:20 – Potrivit primelor informatii, procurorii cauta actele referitoare la decizia de incompatibilitate, formulata de Agentia Nationala de Integritate (ANI) impotriva fostului rector, prof. Vasile Astarastoae, care a demisionat saptamana trecuta din functia de conducere. Procurorii cauta actele prin care Senatul a luat act de decizia ANI, dar si informatii privitoare la modul in care a fost aplicata decizia. Ancheta este efectuata intr-un dosar de abuz in serviciu, existand suspiciuni potrivit carora nu ar fi fost respectata decizia magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Mai precis, cand Vasile Astarastoae a fost gasit în conflict de interese, Senatul era obligat sa puna in aplicare decizia ICCJ, insa nu a facut acest lucru.

UPDATE 14:16 – La descinderi participa si un procuror de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi.

Vezi si BREAKING NEWS. Vasile Astarastoae NU mai este rectorul UMF Iasi. A demisionat – VIDEO

STIRE INTIALA – In aceste momente, la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Iasi are loc o perchezitie de amploare, la Facultatea de Medicina. La descinderi participa mascatii si jandarmeria, care au sosit in zona cu mai multe masini. Din cate se pare, perchezitia are loc in contabilitatea facultatii. Vor fi ridicate documente si mai multe calculatoare.
Vom reveni mai multe detalii

Comentarii
  • incepe curatenia de primavara!bravo ANI,SUCCES DNA!MAFIA MEDICALA MAI MURDARA CA CEA DIN POLITICA…NIMICNICIA HALATELOR ALBE IN FRUNTE CU MARELE SATRAP MAFIOT BAZIL AREST OAE!

  • SEX,SPAGA,NEPOTISM,CORUPTIE,PROSTITUTIE INTELECTUALA MARCA UMF IASI…CADAVRE SECURISTE SI BURGHEZE CARE SUNT SIGLA UMF IASI…FACETI CURAT..REABILITATI NUMELE DE „gr.t.popa”…CURATATI DE TOTI DRUGUSII,CIURENII,LUCIAN BURLEA SI MARCEL BURLEA,SOCOLOV RAZVAN SI SOCOLOV DEMETRA,COVIC ADRIAN SI COVIC MARIA,CONSTANTINESCU RAZVAN ..TOATE FAMIGLIILE DE TIP MAFIOT CARE PARAZITEAZa institutia de invatamant

  • Scoateti-l odata afara!!!cu DNA, cu taraful de la Clejani, cu ambulanta sau cu ce puteti!Astarastoae NU mai e rector dar de fapt ESTE, da in continuare decizii abuzive deoarece SE AFLA IN PREAVIZ!!!Niciodata, nici macar pe vremea lui Stanciu si Burlui nu a fost mai multa coruptie in UMF!!!

Adauga un comentariu