Actualitate

EXCLUSIV! Descoperire macabra. Un celebru sportiv iesean si-a pus capat zilelor intr-o parcare din oras- FOTO

Publicat: 27 dec. 2017

Descoperire macabra in municipiul Iasi. Fostul campion national la box, Viorel Soroceanu,in varsta de 63 ani, a fost gasit mort într-o parcare a unui centru comercial. Viorel Soroceanu a fost gasit în autoturismul proprietate personala, in parcarea unui centru comercial din cartierul iesean Nicolina.

Fostul boxer, antrenor emerit, si-a taiat venele, disperat fiind din cauza stării sale de sanatate. Soroceanu a lasat si un mesaj de adio, in care ii cerea iertare mamei sale pentru gestul facut si in care explica faptul ca din cauza bolii la ficat de care suferea a ajuns sa isi puna capat zilelor. Nu este prima tentativa de suicid la care recurge fostul mare campion. 

Soroceanu a mai incercat sa se sinucida si in urma cu doi ani, la scurt timp dupa ce a fost diagnosticat cu acea boala nemiloasa, La acea vreme insa medicii au putut sa îl salveze.

Viorel Soroceanu a fost unul din cei mai apreciati antrenori emeriti de box. Elevii pe care acesta ii pregatea au obtinut numeroase premii, multi fiind campioni nationali si mondiali, atat la categoria de juniori, cat si la seniori. Chiar Viorel Soroceanu a fost campion national de doua ori in anii ’70 si a boxat cu campionul mondial din 1973, Howard Davis Jr.

Ieseanul s-a nascut pe 26 mai 1954 si si-a dedicat toata viata boxului, sport din care si-a facut un mod de viata. Primul antrenor pe care l-a avut la CS Nicolina a fost profesorul Matias Iosif, pe care l-a iubit ca pe un tata. Ca boxer, Soroceanu a sustinut 120 de meciuri, din care a pierdut doar zece.

A fost campionul Romaniei in 1972 si 1973, la juniori, vicecampion si medaliat cu bronz in 1970 si 1971. A fost component al lotului Romaniei intre anii 1972-1974, pozitie de pe care a boxat in dubla intalnire cu reprezentativa Statelor Unite ale Americii.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Comentarii
 • de ce nu spuneti adevaru.a mai avut o tentativa de sinucidere cu ani in urma pe la colegiu holban.avea si probleme cu bachus.atunci tot cu venele a avut treaba.

 • Ce dumnezeu se intampla?Oare onenirea a ajuns in momente de impas in care au disparut si cele mai mici ganduri de intelepciune,rabdare si intelegere?Si toate aceste nenorociri petrecute in sfanta sarbatoare a craciunului.Sper ca aceste semne de rau ce se intampla in jurul nostru sa ne faca mai atenti la semenii nostri si sa nu lasam cele mai negre ganduri sa ne inconjoare.Condoleante familiilor indurerate.

 • Fiecare suntem arbitri propriei vieții , nimeni nu are forța de judecată asupra faptelor altora . Te vom păstra mereu o amintire frumoasa , un om puternic și iubitor ! Dumnezeu sa te ierte maestre

 • Si a mai avut inca una cand s-a aruncat de pe Clubul Vointa. Atunci s-a spus ca erau reactii adverse de la tratamentul cu Interferon.
  Cand Satana iti da tarcoale tot te iei de mana cu ea pana la urma.
  (La sinucigasi nu se spune Dumnezeu sa-l ierte, de aceea nu se da nici de pomana si nu se aprind lumanari de sufletul luat de Satana, preotul merge in urma cortegiului)

  • Te iei de mana cu satana doar daca refuzi Adevarul.
   Daca accepti Adevarul nu te va atinge nicio nenorocire.
   Chiar si ►un singur Cuvant Al Adevarului◄ valoreaza mai mult decat tot aurul si diamantele lumii la un loc.

  • lasati popii, praznicile, rugaciunile……pt sinucigasi. Acesti oameni ar trebui sa fie insotiti de slujbe si rugaciuni, sunt oameni care nu au rezistat vietii, nu trebuie sa-i judecam. Sunt niste fiinte sensibile, nu se pot adapta nu pot rezista. Popii sa conduca in fruntea criminalilor, a hotilor a politienilor .

   • Binele si raul nu merg laolalta !
    Cine crede ca poate sluji la doi stapani se inseala !
    Cine crede ca este victima se inseala !
    Cine crede ca doar trupul are nevoie de hrana se inseala !
    Cine crede ca inainte era mai bine decat acum se inseala !
    Cine crede ca toate lucrurile se vad cu ochii se inseala !
    Cine crede ca poate vedea, gasi, afla in intuneric se inseala !

  • De unde stii tu ce inseamna interferon?Ai luat macar o singura data acest medicament sau din auzite vorbesti?Este un medicament criminal din toate punctele de vedere si indiferent ce vrea satana,daca sunt tare de caracter nu dau mana cu ea si merg mai departe prin viata cate zile imi mai sunt date de domnul pe bobina.Probabil a fost capatul firului de pe bobina pentru Viorel.Sper ca acesta sa se intalneasca acolo sus cu mentorul lui si sa fie iertat de toate pacatele.Dumnezeu sa te ierte.

   • Da stiu si nu vorbesc din auzite.
    Te incarci cu pacate (daca tot vorbesti de fir si bobina) zicand Dumnezeu sa-l ierte unui sinucigas. Ar trebui sa stii asta daca tot ii tragi cu bobina. 7 ani nu e iertat de Dumnezeu cand si-a dat sufletul satanei .

Adauga un comentariu