Eveniment-Social

EXCLUSIV! Detalii complete despre raportul rectorului Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi! Reactie la CALD a profesorului Mihaela Onofrei

Publicat: 26 apr. 2018
1

Senatul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi a validat si votat in unanimitate raportul rectorului interimar a UAIC Iasi – Prof univ dr. Mihaela Onofrei.

Reporterii cotidanului Buna Ziua Iasi (BZI) va prezinta in exclusivitate intreg documentul cat si prima reactie a coordonatorului celei mai vechi institutii de invatamant superior moderne din Romania:

"A fost prezent domnului Ministru Tudorel Toader, in calitate de Rector ales.

Raportul de activitate s-a bazat pe rapoartele celor 6 prorectorate care au fost analizate si aprobate in comisiile de specialitate din Senat, totalizand aproape 700 de pagini.

In calitate de Ordonator de credite (functie pe care o exercit ca urmare a suspendarii domnului Prof.univ.dr.Tudorel Toader, din functia de Rector, pe perioada exercitarii functiei de Ministru al Justitiei), am facut o sinteza a realizarilor anului 2017, intre care am mentionat: demararea de investitii (in contextul intabularii unor imobile ale UAIC si ale unor suprafete importante din Gradina Botanica), promovarea UAIC in cele 108 licee care a condus la cel mai bun rezultat al admiterii din ultimii 6 ani, rezultate meritorii in cercetare prin gestionarea de catre UAIC a 195 de proiecte, cresterea dimensiunii internationale a UAIC.

Multumesc pentru increderea acordata de comunitatea UAIC, in serviciul careia ne desfasuram activitatea ca echipa de conducere, si ne straduim ca UAIC sa fie deasupra vremurilor si nu sub ele" a declarat prof. univ. dr. Mihaela Onofrei. 

Vezi aici raportul de activitate a UAIC

Adauga un comentariu