Actualitate

EXCLUSIV! Dublu asasinat la Iasi! Iata cine sunt iesenii gasiti morti – FOTO,VIDEO

Publicat: 23 apr. 2019

In cursul zilei de ieri, politistii ieseni au descoperit cadavrele a doi ieseni: Elena S., in varsta de 85 de ani si Raducu S. in varsta de 45 de ani, mama si fiu. Autoritatile au fost alertate de un vecin care a sunat la numarul unic de urgente 112 pentru a anunta ca din apartamentul situat in zona Pacurari vine un miros puternic. 

In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru omor, urmand ca procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi sa continue cercetarile si sa identifice suspectul sau suspectii de comiterea oribilei fapte. 

Momentan nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la decesul celor doua pesoane. Cele doua cadavre au fost preluate si transportate la Institutul de Medicina Legala Iasi, pentru efectuarea necropsiei.

Una dintre vecinele victimelor a precizat ca cei doi ieseni, mama si fiu, erau doi oameni linistiti, cuminti. De asemenea, aceasta a afirmat ca nu a auzit ca acestia sa fi avut vreun conflict cu cineva.

''El avea scoala de paza facuta. Daca il chema cineva la treaba, el mergea. Locuiau impreuna, mama lui era batrana, avea grija de ea, o iubea mult. Oameni deosebiti de cuminti, linistiti si populari, cu datoriile la zi. Nu se ceartau cu nimeni. Nu erau vizitati de rude'', a spus aceasta.

Femeia a adaugat ca apelul la 112 a fost facut ieri.

''S-a simtit un miros suspect. Am decis cu toti vecinii sa sunam la politie. Ieri (n.r. – marti), intre 09.30- 10.00 s-a anuntat la politie'', declara vecina ingrozita de cele intamplate.

Sursa Foto (Raducu S.): Facebook

 

Comentarii
Adauga un comentariu