Actualitate

EXCLUSIV. Dumitru Tomorug si Adina Samson, saltati de mascati – FOTO

Publicat: 30 apr. 2015

Dumitru Tomorug, seful de la Directia Tehnica de Investitii din cadrul Primariei Iasi, a fost ridicat de mascati si dus la audieri. In urma perchezitiilor efectuate astazi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a fost ridicata si Adina Samson, sefa Serviciului Managementul Calitatii, consiliera lui Dumitru Tomorug si fosta sa iubita. 
Vezi si SURSE! Fostul sofer al primarul Nichita, ridicat de DNA (334)

Comentarii
  • Continuați! E mult de curățat la primăria burgheziei roșii! E puțin dar e un semn bun că ați ajuns și la șpăgarii patentați mascați.

  • Niste zdrente ordinare, parashute de 20 de ani sugand la toti bosorogii si apoi pozand in mari doamne. Ti-e greata de ce e in primaria aia.

  • Mirarea este ca acest domn(personaj) a fost pentru putin timp „presedinte interimar al PSD Iasi), fara sa fie consultati nici macar presedintii de organizatii locale PSD. Ce poate spune dl. Popescu – secretar al PSD judetian Iasi (daca mai este- la sugestia dlui Nichita?? Mare rusine pentru multi membri social-democrati ai PSD. Partidul Socila Democrat nu POATE FI CONDUS de multi cei care nesocotesc SOCIAL-DEMOCRATIA! Ori esti PSD in rand cu cei multi ori esti PD-L si de curand noul PNL cu cei in guvernul NASTASE, numit Dumitru Ioan Popescu)DIP, preluat de dl Basescu tot ca DIP adica prin ceeea ce a facut DIP(dobitoc, Idiot, Parsiv ). Rog atitudine!

    • Atitudine, da! Faceți rost de social-democrați care știu și cu ce se mănâncă social-democrația. Nu umflați care umblă numai la costum, nu se dau jos din mașină, fac trafic de influență pentru ei și pentru familiile lor și care calcă asfaltul de parcă ar fi unși dumnezei pe moșia lor. Asta în timp ce, de fapt, sunt niște bugetari aleși/puși să lucreze pentru comunitate. Bugetari fiind nu ar trebui să devină bogătani din bani publici și nici să nu aibă afaceri mascate cât sunt în funcție. Dacă nu le convine, să nu se apropie de primărie. Șnapani,șmecheri, mafioți de doi bani, asta sunt social democrații voștri

Adauga un comentariu