Actualitate

Exclusiv! Elicopterul SMURD Iasi intervine la un accident avut loc in judetul Vaslui! Din pacate pacientul nu a mai putut fi salvat

Publicat: 29 iul. 2018
1

UPDATE: Barbatul in varsta de 83 de ani, victima care a fost preluata de elicopterul SMURD Iasi, nu a mai putut fi salvat, in ciuda eforturilor depuse de catre medici. Acesta a fost lovit de un autoturism in localitatea Puiesti din judetul Vaslui, suferind un soc hemoragic din trauma si a instalat un stop cradiorespirator. Medicii nu au mai putut decat sa declare decesul. 

 

Stire Initiala: In aceste momente elicopterul SMURD a fost solicitat sa intervina la un accident care a avut loc intr-o localitate din judetul Vaslui. In localitatea vasluiana Puiesti a avut loc, in urma cu putin timp, un accident rutier in care a fost implicata o persoana. Concert, un pieton a fost acrosat de un autoturism, iar victima este inconstienta. La fata locului s-a deplasat de urgenta un echipaj al Ambulantei Vaslui, starea victimei este una foarte grava iar personalul de pe ambulanta au solicitat interventia unui elicopter SMURD Iasi. 

 

 

Adauga un comentariu