Actualitate

EXCLUSIV! Familia puscariabilului Stanciu a cumparat hotelul Studis. De unde provin banii?

Publicat: 26 nov. 2015
1
In urma cu doar cateva minute, familia puscariabilului Anghel Stanciu a cumparat Hotelul Studis, de pe strada Otilia Cazimir. Locatia, care a apartinut Universitatii Petre Andrei, din Iasi, a fost scoasa la licitatie in contul unei datorii a universitatii catre un grup de 50 de creditori, persoane fizice, angajati sau fosti angajati ai UPA. La licitatia de astazi de la Biroul Executor Judecatoresc Cornelia Anchidin, puscariabilul Anghel Stanciu si fiul sau, Cristian Stanciu, consilier judetean PSD, a oferit suma de 1,8 milioane de euro pentru acest imobil. 
 
Vezi si EXCLUSIV! Doi politicieni din Iasi au fost surprinsi in imagini scandaloase – VIDEO 
 
Este extrem de interesant de unde a avut bani familia lui Anghel Stanciu sa achite o suma atat de mare pentru Hotelul Studis. In mediul de afaceri iesean circula doua scenarii, privind destinatia acestor sume incredibile. Fie banii sunt deturnati din proiectele europene derulate de Fundatia Ecologica Green (FEG), fie sunt de fapt banii primiti ca spagi de primarul Gheorghe Nichita si care sunt spalati acum de familia lui Anghel Stanciu. In oricare dintre situatii, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) ar trebui sa investigheze provenienta acestor sume. 
 
Vezi si Inchisoare pentru deputatul Anghel Stanciu
 
Reamintim ca in aceasta saptamana, deputatul PSD Anghel Stanciu a fost condamnat definitiv de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, dupa ce acesta si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar.
Hotelul a fost cumparat de conducerea Universitatii „Petre Andrei” in 2010 la un pret de 3 milioane de euro si a fost folosit ca si camin pentru studentii din alte orase ai UPA.
Comentarii
Adauga un comentariu