Actualitate

EXCLUSIV! Fenechiu vrea sa fie spovedit in inchisoare de IPS TEOFAN. Directorul Vulpe face presiuni politice ca sa-l ajute

Publicat: 29 mart. 2014
1
Informatii explovize! Din spatele gratiilor, Relu Fenechiu a facut o cerere catre conducerea Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi, prin care cere sa i se aprobe vizita la capela din Penitenciar a Mitropolitului Moldovei si Bucovinei, InaltpreaSfintiltul Teofan.

Vezi si Desi traieste ca un rege, Fenechiu este nemultumit de regimul de detentie
Directoul Marius Vulpe a fost vazut, in aceiasi zi in care a primit cererea, la Consiliul Judetean, semn ca acesta a incercat sa obtina si spijinul lui Cristian Adomnitei. Pana la urma, cei doi au convenit sa nu il refuze pe Fenechiu si au aprobat ca IPS Teofan sa il poata spovedi, dar numai la programul de vizita si in camera speciala in care detinutii pot primi vizite. Practic, daca Mitropolitul va accepta sa mearga in Penitenciar, nu va avea cum sa ii binecuvanteze pe Relu Fenechiu, pentru ca cei doi vor fi despartiti de un geam. 

Vezi si Lui Fenechiu nu ii prieste inchisoarea. Nu vrea regim inchis 

Comentarii
 • haaa tare dar ar trebiuii sa se duca VULPE sa se povedeasca cat mai are timp pana nu-l ia procuratura ptr marsaviile magariile facute poate il iarta

 • DOMNILOR PROCURORI mai exista justitie in ROMANIA accest mare director VULPE cand este luat la anchete de ani de azile tot se vb prin presa de abuzurile care le face si toate spagile care le ia prin canii luiii fideli ,CAND VA SESIZATI ,eu sunt o victima de-a MARELUI DIRECTOR VULPE am vrut sa i-au detinutii la munca si mi-a invocat diverse motive si surprinzator a venit un baiat geluiiit si mi-a soptit la urege daca vreti „HOTI” la munca echipa de fotbal pleaca anul acesta la campionatul european se rezolva daca face o sponsorizare ,daca vreti va dau contul e in euro imputernicit DOMNUL VULPE

 • Vulpe o sa platesti toate abuzurile facute.Nu uita o sa ti iasa pe git aroganta taran obosit,ai dat spaga la capitala sa ti asiguri finctia dar o sa infinzi PUSCARIA linga FENECHIU scarba cu toti incompetentii care iti fac joculCORUPTULE.

  • Lingaii lui vulpe au furat ca n codru cu stiinta LUI si nu i a dat la parchet, au bagat talefoane la hoti impartind spaga cu VULPE SI CHILUG si are tupeul sa pozeze in cinstit.Sa l creada grasa de nevasta sa si handicapata de fiica sa.

 • nu toti suntem sclavi ca fraieru de buza pe care la i pus sa faca garajul lui socru tu VULPE INFRACTORULE fara sa l platesti.Faptul ca te ura si colinda 15 militieni crezi ca esti iubit JEGULE?zdremta de om o sa ajungi in catuse pisam as pe tine

 • Practici mafiote ?
  Dl. DAN SOVA , MINISTRUL TRANSPORTURILOR ,14 000 DE SALARIATI VA INFORMEAZA CA AVETI O MARE PROBLEMA LA CFR CALATORI.
  RAPORT CU “IZ” PENAL CATRE DNA SI POLITIA TRANSPORTURI BUCURESTI DE PESTE 90 DE PAGINI DE UNDE REZULTA CLAR CUM A FOST DEVALIZATA ACESTA SOCIETATE IN MAI PUTIN DE UN AN DE ZILE SI DE CATRE CINE?
  ACEST RAPORT NU REFLECTA DECAT MAXIM 30 % DIN REALITATEA EXISTENTA IN ACEST MOMENT LA CFR CALATORI,RESTUL PROBLEMELOR FIIND ASCUNSE CU DIBACIE DE CONDUCEREA CFR CALATORI , SOCIETATE CARE ESTE CONDUSA DE MANAGERUL PRIVAT VALENTIN DOROBANTU , PLATIT DIN BANI PUBLICI, CU CIRCA 9000 DE EURO LUNAR PLUS BONUSURI DE PE UNDE SE POATE?
  DECI VA REVINE SARCINA SI OBLIGATIA SA FACETI CURATENIE LA CFR CALATORI IAR DIFERENTA DE PROCENTE RAMASA DE LA CONTROLUL PRECEDENT(ASCUNSA?) SA O “ANALIZATI IMPREUNA CU CORPUL DE CONTROL PE CARE-L PASTORITI.
  DE CE SE MAI AFLA IN FUNCTIE VALENTIN DOROBANTU , CONFORM CODULUI MUNCII NU TREBUIA CEL PUTIN SUSPENDAT?

 • DE BANII SALARIULUI MEU SA-TI CUMPERI LUMANARI PE PIEPT TIE SI LA FAMILIA TA. MI-AI FURAT MANCAREA DIN GURA COPIILOR TU CU HOTII TAI PNL-ISTI . DE BANII MEI SA VA LUATI LUMANARI TOTI SI SA MANCATI PE MASA TOTDEAUNA LACRIMILE FAMILIEI NOASTRE TU SI ADOPTIVIII TAI BODEA SI ADOMNITEI. DA-MI SALARIILE FURATE INAPOI, DA-MI MANCAREA FURATA INAPOI HOTILOR. DA-MI SALARIILE FURATEE!!!!! HOTILOR! HOTILOR

 • DE BANII SALARIULUI MEU SA-TI CUMPERI LUMANARI PE PIEPT TIE SI LA FAMILIA TA. MI-AI FURAT MANCAREA DIN GURA COPIILOR TU CU HOTII TAI PNL-ISTI . DE BANII MEI SA VA LUATI LUMANARI TOTI SI SA MANCATI PE MASA TOTDEAUNA LACRIMILE FAMILIEI NOASTRE TU SI ADOPTIVIII TAI BODEA SI ADOMNITEI. DA-MI SALARIILE FURATE INAPOI, DA-MI MANCAREA FURATA INAPOI HOTILOR. DA-MI SALARIILE FURATEE!!!!! HOTILOR! HOTILOR

 • Eu nu am legatura cu Fenechiu, nici nu’l cunost , nici nu ma intereseaza ce a facut, dar sa doresti moartea cuiva denota rautatea din uni oameni, acum intreb care e ma bun dintre voi?.

 • Mi se pare strigator la cer ca un puscarias sa doreasca sa fie spovedit de mitropolitul Moldovei. E strigator la cer cate pretentii pot avea unii, dovediti a fi hoti si condamnati. Se vede ca s-a intors lumea cu susul in jos. Culmea ca mai exista unii care ii sustin demersul, care fac ca pe pamant dorintele unora sa se implineasca, trecand peste pedepsele pe care le merita.

 • Au mai fost unii care se credeau atotputernici si au cazut la puscarie.Vine si lui Vulpe ceasu.Nenorocitul asta merita dupa sufletul lui spurcat tot raul de pe pamint.Cum sa nu i doresti raul la un ANIMAl?Normal ca lingaii lui tin cu el darsa si tina femeile din scurt si apoi sa comenteze.Codosul de Buza are coarne mari ,i lea pus Ehupo….la casa de amanet si Albert intelopul .

 • Pana la urma,urmei,este si Fenechiu,om ca si noi,toti,supusi mai putin sau mai mult greselei!Pentru ce-a facut,v-a raspunde in fata lui Dumnezeu,acolo,unde te prezinti,ca simplu om nicidecum,ca funtie,ori putere materiala,pamanteana!Ca,crestin,aflandu-ne in Postul Mare,apreciez,intentia acestuia de a se spovedi,insa nu inteleg de ce trebuie sa o faca in fata Mitropolitului Teofan!Chiar si preotul inchisorii,poate face acest,lucru!Importanta,functiei crestine,nu absoalve,greselile!Spovedania,este o taina si este unica!Fenechiule,Dumnezeu,sa te ierte!

 • Grandomanul tot grandoman moare! Daca un detinut de drept comun, un gainar marunt, facea o asemenea cerere la tovarasul director, sigur nu era acceptata. Dar…. e vorba de Fenechiu. Domnilor de la Directia Generala a Penitenciarelor, ati uitat oare ca Relu Fenechiu este un detinut de drept comun? de ce trebuie sa aiba un regim special fata de alti detinuti? Ati auzit de cuvantul DISCRIMINARE? RUSINEEEEEE DOMNILOR!

 • FENECHIULE DACA LASI SA TE SPOVEDEASCA MITROPOLITUL AI AJUNS UN GUNOI SA VINA PREA FERICITUL DAIEL MARE PREALUMINAT,I-AI BAGAT IN GUSA MILIOANE DE EURO,TI-E DATOR VANDUT

Adauga un comentariu