Actualitate

EXCLUSIV. Functie noua pentru medicul Carmen Dorobat

Publicat: 16 iul. 2015
1

Potrivit unui anunt facut de conducerea Spitalului de Boli Infectioase „Sfanta Parascheva” din Iasi, fostul manager al unitatii medicale, dr. Carmen Dorobat, va ocupa de astazi functia de conducere in cadrul sectiei conduse pana astazi de medicul Mihnea Hurmuzache. Totodata, noul manager interimar al Spitalului de Boli Infectioase „Sfanta Parascheva” Iasi, dr. Daniela Leca, va organiza maine, 17 iulie, prima conferinta de presa pentru a vorbi despre planurile de viitor in ceea ce priveste conducerea unitatii medicale. Aceasta a precizat ca nu se gandeste momentan la proiecte viitoare, pana ce nu va reusi sa clarifice situatia spitalului si va putea da niste raspunsuri clare.

Vezi si Noul manager de la Spitalul de Boli Infectioase nu isi propune sa schimbe ceva

Comentarii
    • Mai Petrica, in primul rind Dorobat-spaga pe bat nu e o doamna ci o cersetoare care sta cu mina intinsa in fata studentilor. In al doilea rind, cind o sa te consulte vreun doftoras de-ala care a luat 9 la examen dind spaga 100 de euro cretinei asteia, s-ar putea sa nu fii prea fericit si nici sa nu mai ai pe cine felicita.
      In al treilea rind, justitia e prea blinda cu derbedei ca mocofanca asta culeasa dintr-un spital amarit si facuta profa universitara pe pile si spaga. Are CV-ul publicat pe situl UMF: o hahalera cu titluri kkademice cumparate.

  • Dle Spaga pe bat, sa stii ca Dr Dorobat a terminat facultatea cu 9,93 si ptr ca o colega de a sa membra PCR,activista in acea vreme in organizatia Universitatii a primit BONUS 0,50 puncte ptr activ PCR, a luat 10,02 si i-a luat postul din Iasi. Sa stii ca nu a fost culeasa ,ci a dat concurs si a intrat in Iasi(de la Vaslui)pe locul I si a luat Spitalul Izolare.Apoi aici din 5 in 5 ani a dat toate examenele pana a ajuns la prof universitar. Prin comentariu pe care l-ai facut blamezi toti prof universitari cu care Dorobat a dat examene(sustii ca au fost cumparate) si au fost prof de la iasi di din alte Universitati, specializati pe infectioase. Asa ca vezi-ti de treaba ta (nu ai demnitate de nu ti-ai dat numele)

Adauga un comentariu