Actualitate

EXCLUSIV. Grav accident cu patru victime in apropiere de Iasi. Doi copii au ajuns la spital – UPDATE FOTO

Publicat: 23 oct. 2015

UPDATE 11:27 – Din primele informatii rezulta ca cei doi copii au varste de patru luni si cinci ani.

UPDATE 11:11 – La volan se afla o femeie, care a pierdut controlul autoturismului si, intr-o curba periculoasa a iesit de pe carosabil si a intrat in copacii de pe marginea drumului. Este vorba despre o masina Opel Corsa, inmatriculata in Timisoara. Se pare ca in masina se aflau doi copii, intrucat pe bancheta din spate se aflau doua scaune speciale, pentru copii.

UPDATE 10:36 – Accidentul s-a produs dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un copac de pe marginea drumului. Nu a fost necesara interventia echipei de descarcerare pentru a scoate victimele din autoturism. In zona s-a deplasat si un echipaj de la Terapie Mobila Intensiva.

STIRE INTIALA – In aceasta dimineata, un grav accident rutier s-a produs in judetul Iasi, la Carniceni. Potrivit primelor informatii, accidentul rutier s-a soldat cu patru victime. In zona s-au deplasat medicii, care vor acorda ingrijiri de prim-ajutor ranitilor, apoi ii vor transporta la spital. In zona au intervenit si politistii, oamenii legii demarand cercetari pentru a stabili circumstantele in care s-a produs incidentul.

Vezi si Grav accident rutier cu trei raniti. Doua persoane sunt INCARCERATE

Adauga un comentariu