Local

EXCLUSIV! Grav accident la Stâna Poieni. O mașină în care se aflau și doi copii a iesit în decor

Publicat: 25 iul. 2020

Grav accident pe raza localității Stâna Poieni, din comuna Schitu Duca. O mașină a iesit în decor, după ce șoferul acesteia a pierdut controlul volanului.

În urmă cu câteva momente, un accident rutier s-a petrecut pe raza comunei Schitu Duca. Astfel, din primele informații o mașină a părăsit partea carosabilă. În autoturism se aflau șoferul și doi copii, cu toții alegându-se cu răni în urma impactului. Astfel, cei trei au fost preluați de o ambulanță și un echipaj SMURD.

Pasagerii, două fețițe, au fost transportați la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”. Poliția Rutieră s-a deplasat la fața locului pentru a face verificări și pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs evenimentul rutier.

Din primele informații, autoturismul venea de la Vaslui, cei trei îndreptându-se spre casă, la Perieni. Din nefericire, mașina a derapat într-o curbă din cauza vitezei excesive și a parcurs, necontrolată, aproximativ 80 de metri.

Comentarii
  • Pai daca prostu nu sa gandit ca nu e bine sa mearga cu viteza?! Prostani care au kkat in loc de creier si se cred regii soselelor. In fapt nu sunt decat niste idioti frustrati, niste tampiti, niste frustrati.

Adauga un comentariu