Actualitate

EXCLUSIV. Iata cine preia conducerea Operei Romane Iasi – FOTO

Publicat: 24 mai 2016
1

Dupa cum a anuntat ministrul Culturii, Corina Suteu, dupa eventuala plecare a actualului manager al Operei Nationale Romane Iasi (ONRI), Beatrice Rancea, locul acesteia urmeaza sa fie preluat, in regim de interimat, de catre solistul vocal Cosmin Marcovici. Paradoxul este ca acest individ a fost mana dreapta a balerinei Rancea si, curios, acum este chiar liderul sindicatului fantoma din Opera ieseana.

Vezi si Dezvaluiri explozive despre Beatrice Rancea, managerul Operei iesene

Vezi si SCANDALOS! Beatrice Rancea elimina toti artistii incomozi de la Opera Iasi

Frumos este ca inclusiv artistii de la Opera Nationala din Bucuresti privesc cu „tristete” faptul ca Rancea va ajunge sa coordoneze institutia din Capitala. Intreg mediul cultural roman isi pune un mare semn de intrebare atunci cand vine vorba de discutabila numire a sefei ONRI Iasi la Bucuresti, atata timp cat, asa cum in repetate randuri, cotidianul Buna Ziua Iasi a prezentat date legate de abuzurile si ilegalitatile comise de aceasta impotriva angajatilor, aceasta primind lovituri grele din partea justitiei, prin deciziile definitive si irevocabile de reangajare a artistilor pe care i-a concediat abuziv.

Vezi si EXCLUSIV. Demisii soc la Opera din Iasi. In prim-plan este managerul Beatrice Rancea – FOTO

Vezi si Un artist face dezvaluiri uluitoare. Totul implica o femeie extrem de cunoscuta din Iasi – VIDEO

Comentarii
  • Un vierme nenorocit, lipsit de caracter si umanitate. si-a calcat toti colegii, prietenii, nasuii de cununie in picioare pentru a satisface placerile unei psihopate. ca sa nu mai zic cum si-a aranjat nevasta solista si a sacrificat-o tot pentru gloria managerului diabolic.

Adauga un comentariu