Actualitate

EXCLUSIV. Ieseanca injunghiata in spate de un necunoscut. A fost atacata in scara blocului – UPDATE FOTO, VIDEO

Publicat: 06 oct. 2014
UPDATE 17:00 – Din primele cercetari rezulta ca cel care a injunghiat-o pe femeie a fost chiar concubinul acesteia. Barbatul a atacat-o dupa ce intre cei doi a izbucnit o cearta. Cutitul a fost gasit de anchetatori aruncat in spatiul verde de langa bloc.
„Politistii au fost sesizati prin apel unic de urgenta 112, in aceasta dimineata, de catre o femeie, cu privire la faptul ca a fost agresata de o persoana necunoscuta, in cursul noptii. Politistii au demarat verificarile si investigatiile si au identificat persoana banuita de comiterea agresiunii, concubinul femeii, care a recunoscut comiterea faptei”, a precizat Anca Vajaiac, purtator de cuvant IPJ Iasi.
 

STIRE INITIALA – O femeie din municipiul Iasi a ajuns la Spitalul de UrgenteSfantul Spiridon„, dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori in spate, de un necunoscut. Atacul a avut loc la primele ore ale diminetii, in jurul orei 6:00, pe strada Mihail Sturdza, cand femeia tocmai iesise din casa, moment in care a fost atacata pe casa scarii blocului in care locuieste.

Citeste si A supravietuit MIRACULOS dupa ce a fost INJUNGHIATA in CAP

Agresorul i-a infipt cutitul in spate de trei ori, dupa care s-a facut nevazut. Cu toate ca a fost ranita, femeia a anuntat tarziu incidentul prin 112, un echipaj medical transportand-o la spital. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili identitatea atacatorului, dar si circumstantele in care s-a petrecut incidentul.

Comentarii
Adauga un comentariu