Actualitate

EXCLUSIV! Imagini de pe camerele de supraveghere! Iata momentul impactului in care si-a pierdut viata regizorul TVR Iasi Tudor Axinte

Publicat: 25 aug. 2019

Reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi au intrat in posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere in care este surpins momentul impactului dintre motocicleta pe care se aflau regizorul TVR Iasi Tudor Axinte si sotia sa si un autovehicul.

Va reamintim ca, in urma cu putin timp, in judetul Iasi, a avut loc un accident rutier grav. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul a doua persoane. Alti patru  oameni sunt raniti. Evenimentul rutier s-a produs in comuna Probota, sat Balteni. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, accidentul s-a produs intre o motocicleta si un autoturism Volkswagen Passat. In urma impactului, patru persoane au fost ranite, iar motociclistul a fost prins sub autoturism. La fata locului se deplaseaza un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, 12 subofiteri, dar si politistii rutieri. Momentan nu se cunosc circumstantele producerii accidentului, si nici stare de sanatate a victimelor. 

Exclusiv! Accident rutier grav la Iasi! O persoana a murit – FOTO / VIDEO LIVE / UPDATE

 Din pacate, in urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul regizorului TVR Iasi Tudor Axinte si a sotiei acestuia care conducea motocicleta. In momentul de fata, salvatorii incearca sa-l salveze pe sotul acesteia aplicandu-i manevrele de resuscitare. Traficul se desfasoara cu dificultate, una dintre benzi fiind blocata din cauza accidentului. Politistii se straduiesc sa fluidizeze circulatia. 

Exclusiv! Regizorul TVR Iasi Tudor Axinte a murit alaturi de sotia sa intr-un accident de motocicleta la Iasi – UPDATE

Comentarii
  • In atentia politiei rutiere: din ce se vede pe inregistrare (pe care am revazut-o de cel putin 20 de ori), inainte de a intra pe contrasens se rupe axul rotii spate!!! Grave erori mecanice!!!

      • Se observa din filmare ceva ca si cum s-ar rupe axul rotii din spate si roata ruleaza neuniform(decentrat).Politia si nu trebuie sa fie specialist ca sa isi dea seama ca axul este sectionat.Mie mi s-a rupt axul rotii spate la urcare pe pista spre Copou si roata rula decentrat de nu puteai sta pe bicicleta.Trist de acest incident cu pierderi de veti omenesti.

    • Intre timp, PSD prin Viorica Dancila si Maricel Popa amana lucrarile la Soseaua de Centura si la Autostrada Moldovei. Ironic este ca mortii lucrau la TVR care este finantat tot de PSD.

    • Corect, De aia am si vandut-o pe a mea. Acum am un Doohan iTank, electric, doua roti fata, una spate. E mai incet, dar muult, muult mai sigur. Cand franezi nu te duci peste cap si poti lua viraje cum nici nu visezi la doua roti. Am auzit ca Yamaha are asa ceva pe benzina, dar la noi nu stiu sa fi aparut.

Adauga un comentariu