Actualitate

EXCLUSIV! IMAGINI si REACTII cu IMPACT EMOTIONAL. Povestea de succes a profesorilor si elevilor de la un valoros colegiu iesean care au impresionat intreaga Romanie – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 23 mai 2019

@ Tradita EXCELENTEI si a povestilor de succes la Colegiul National "Emil Racovita" – CNER din Iasi merge mai departe! @ Astfel, la nivelul performantelor obtinute de elevi la disciplina Matematica, prin munca profesorului Catalin Budeanu, CNER a ajuns pe primul loc in tara ca rezultate la clasa a V-a @ Totul dupa derularea, zilele trecute, a diverselor concursuri si olimpiade @ Un numar de 88 de copii au fost implicati in aceste intreceri @ Pe de alta parte, prof. dr. Mihaela Gotcu, directorul de la "Racovita", a dezvaluit faptul ca, in urmatoarea perioada, vor avea loc o serie de evenimente programate la colegiul pe care-l coordoneaza @ Urmariti, doar pe www.bzi.ro, un amplu video – reportaj despre toate acestea

Povestile de succes la Colegiul National "Emil Racovita" (CNER) din Iasi merg mai departe! Concret, la nivelul performantelor obtinute de elevi la disciplina Matematica, prin munca profesorului Catalin Budeanu, CNER a ajuns pe primul loc in tara ca rezultate la clasa a V-a. Totul dupa derularea, zilele trecute, a diverselor concursuri si olimpiade. Un numar de 88 de copii au fost implicati in aceste intreceri.

Vezi si: Ziua Portilor Deschise la Colegiul National "Emil Racovita" Iasi

"Da, avem aceasta mare bucurie de a lucra cu acesti copii foarte buni si sa pot continua munca invatatorilor lor din clasele primare. Reusita este rodul pregatirii individuale pe care o derulam si a implicarii, respectiv pasiunii copiilor. Eu nu sunt interesat de clasamente, important este ceea ce au facut acesti elevi", a transmis profesorul Budeanu.

Vezi si: Premierea excelentei la Colegiul National "Emil Racovita" Iasi – FOTO/LIVE VIDEO

Pe de alta parte, prof. dr. Mihaela Gotcu, directorul de la "Racovita", a dezvaluit faptul ca, in urmatoarea perioada, vor avea loc o serie de evenimente programate la colegiul pe care-l coordoneaza. "E remarcabil ca am avut 88 de copii care au fost implicati in aceste concursuri si olimpiade nationale la Matematica. Mai mult, legat de reusitele celor de la clasa a V-a, pe aceasta disciplina, colegiul nostru a fost pe primul loc in tara. Aceasta este menirea si munca noastra ca dascali, tocmai pentru a-i forma pe acestia. Il felicit si pe profesorul Catalin Budeanu si pe ceilalti colegi pentru tot ceea ce realizeaza. Pe de alta parte, va pot spune ca in perioada urmatoare vom derula o serie de evenimente importante la noi. De la un proiect european care va aduce, saptamana viitoare, parteneri educationali din Franta, la Ziua Portilor Deschise si pana la Gala premierii Excelentei, moment in care le vom oferi premii celor laureati si care au performat la diverse competitii, nationale si internationale", a mentionat si profesorul Gotcu.

Vezi si: Prietenie franco-romana la Colegiul National "Emil Racovita" din Iasi

Comentarii
Adauga un comentariu