Actualitate

EXCLUSIV. Incendiu de proportii in Tatarasi. Casa cuprinsa de flacari in intregime – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 04 nov. 2014
UPDATE 17:46 – Proprietarii locuintei au povestit ca erau in casa, moment in care au auzit o bubuitura, existand astfel posibilitatea ca centrala termica sa fi explodat. Pompierii vor stabili cu precizie cauza izbucnirii flacarilor.

UPDATE 17:51 – In zona au mai sosit doua autospeciale cu apa si spuma, flacarile fiind extrem de puternice.
UPDATE 17:25 – Primele informatii arata ca incendiul ar fi pornit, se pare, de la un gratar aprins in curte, insa pompierii urmeaza sa identifice cauzele, dupa lichidarea flacarilor.

UPDATE 5:17 – Incendiul s-a produs pe strada „7 Oameni” din Tatarasi. O locuinta este mistuita de flacari, la fata locului intervenind acum doua echipaje de pompieri. 

STIRE INITIALA – In urma cu putin timp pompierii au fost solicitati in zona Tatarasi, acolo unde a izbucnit un incendiu la o locuinta

Vom reveni cu imagini si amanunte
Comentarii
  • La fata locului au ajuns dupa 45 de minute doua autospeciale cu surse reduse de apa, iar mai apoi, spre sfarsitul incendiului au mai aparut inca doua autospeciale, de asemenea, echipate cu resurse insuficiente. Am fost de fata pe tot parcursul incendiului iar pompierii nu si-au facut treaba cum trebuie. Nu mi se pare normal sa stai sa astepti 45 de minute privindu-ti casa in flacari!

Adauga un comentariu