Actualitate

EXCLUSIV. Incendiu de proportii la autobaza RATP din Tudor Vladimirescu – UPDATE FOTO, VIDEO

Publicat: 14 iul. 2016

In aceasta dupa-amiaza, 14 iulie, un incendiu puternic a izbucnit in autobaza RATP din Tudor Vladimirescu. Un nor gros de fum a impanzit zona, iar oamenii se indeparteaza, speriati de bubuituri. La fata locului au intervenit pompierii. Fumul este foarte gros, iar in zona se circula cu dificultate. Flacarile sunt inalte de cativa metri. Momentan nu se stiu cauzele producerii incendiului. Pompierii se lupta si acum cu flacarile. Potrivit primelor detalii, un autobuz vechi a luat foc in timp ce se afla in depou, mijlocul de transport fiind dezafectat.

Comentarii
  • Voi chiar sunteti cretini!!!!! faceti articole numai dupa poze de pe FB! nu va obositi nici macar sa mai cititi inca odata ceea ce tastati! Daca in titlu scrieti ca fost intentionat, in articol scrieti ca nu stiti de ce a luat foc! Niste idioti cretini care scriu cate o mizerie intre doua beri. Iesiti dracului de prin baruri si mai treceti incaodata pe la clasa a 2-a primara, asa poate va vor mai iesi niste articole mai inteligente!

  • DEPÓU, depouri, s. n. Clădire în care se adăpostesc, se întrețin și se repară locomotive, vagoane de tren sau de tramvai etc. – Din fr. dépôt.

  • E de inteles, ca foamea-i mare…
    Fraierul sta pe facebook, prinde stirea din zbor, adica din postari, si-i mai pune si o fotografie cu care scoate 2,50 lei in plus de la adevaratul beneficiar.
    Cum naiba pozezi incendiul exact cu LEROY MERLIN in fata? Reclama sufletul comertului. Ce farmec ar fi avut o fotografie de pe pod sau din parcarea de la Chimie? Era prea aproape si se vedea mult prea bine.

  • nu va mirati ca habar nu are ce e un depou si ce e un garaj, sa-l vedeti ce fata are ala de la bzi din Alex cel Bun ca daca il vede Hitler il trimite direct la crematoriu ca sa nu se mai inmulteasca

Adauga un comentariu