Actualitate

EXCLUSIV! Incendiu de proportii la Ciurea – FOTO,VIDEO – UPDATE

Publicat: 22 nov. 2016

UPDATE: Conform reprezentatilor Politiei Locale Ciurea, la fata locului au ajuns reprezentantii acestei institutii, impreuna cu SVSU Ciurea, si au actionat cu apa pana la sosirea pompierilor de la Detasamentul II. De asemenea, victima, proprietarul masinii marca Renault aflata in garajul afectat de incendiu, a suferit arsuri pe brate, picioare si la nivelul capului, aceasta fiind preluata de ambulanta. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit la instalatia electrica a masinii din garaj.

UPDATE
: In urma incendiului, garajul a ars in totalitate, in interior fiind si un autoturism marca Renault care, de asemenea s-a facut scrum. In urma incendiului a rezultat o victima: proprietarul garajului. Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) si transportata la spital. Potrivit martorilor, ambulanta a ajuns dupa apoximativ 40 de minute de la momentul solicitarii. Cauza probabila a incendiului a fost un scurt circuit la instalatia autovehiculului. Proprietarul ar fi suferit arsuri in zona capului si al membrelor inferioare, incercand sa scoata din garaj o butelie ce punea in pericol si celelalte locuinte din preajma.

In urma cu cateva minute in localitatea ieseana Ciurea, un garaj in care se afla un autovehicul a fost cuprins de flacari. Doua echipaje ale Detasamentului 2 de Pompieri intervin in aceste momente in zona pentru lichidarea flacarilor. Deocamdata nu se cunosc date cu privire la existenta unor eventuale victime.

Adauga un comentariu