Actualitate

EXCLUSIV. Incendiu la Ateneul Tatarasi. Intervin pompierii – UPDATE GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 30 oct. 2014
UPDATE 15:05 – Potrivit primelor evaluari facute la fata locului, pompierii au stabilit ca incendiul a afectat aproximativ 100 metri patrati din acoperisul de tabla. Se pare ca incendiul a izbucnit din cauza unui muncitor care suda si care nu si-a luat masuri de protectie. De precizat ca in aceasta perioada la Ateneul se efectueaza lucrari tocmai in zona acoperisului, care necesita reabilitarea. La fata locului au fost prezenti si primarul Gheorghe Nichita si viceprimarul Mihai Chirica.

UPDATE 14:42 – La fata locului au intervenit trei autospeciale ale ISU Iasi, pompierii folosindu-se de o macara pentru a stinge incendiul care a izbucnit la acoperis. 

UPDATE 14:33 – „Acum merg spre Ateneu. Din ce stiu se pare ca incendiul ar fi pornit de la acoperis”, a spus directorul Ateneului, Liviu Bratescu.

STIRE INITIALA – In urma cu putin timp un incendiu a izbucnit la Ateneul Tatarasi din Iasi, la fata locului fiind solicitata interventia pompierilor. In urma apelului la numarul unic de urgenta 112, in zona s-au deplasat trei autospeciale cu apa si spuma, din care una cu scara.

Vom reveni cu imagini si amanunte
Comentarii
  • Bratescu zilnic nu este acolo,doar are cel putin 3 servicii, alegeri prezidentiale, nu este o noutate.Dar autorizatie de functionare are,bazinul cu apa de rezerva functioneaza?

  • Uitati-va atent la ce calm are soferul care abia abia se chinuie sa intre pe poarta cu autospeciala de pompieri ; offfffffffffff unde dracu a-ti gasit acest sofer!!!!! pana ajunge acest om arde tot ;; halal !!

  • ziaristul lui peste intii te informezi si dupa aceea scrii ,se pare ca esti prea redus ca sa poti face diferenta intre sudura si lipire .Cit despre cele intimplate fiind faptul ca am vazut cele intimplate va pot spune ca erau doi muncitori care incercau sa lipeasca o bucata de mambrana bituminoasa si care trebuiau sa aibe un permis de foc si sa fie supraveghiati de un pompier al ateneului daca au un astfel de serviciu

Adauga un comentariu