Actualitate

EXCLUSIV! Incendiu la o garsoniera in Dacia – UPDATE FOTO,VIDEO,DRONA

Publicat: 24 apr. 2013

UPDATE 15:40 – Pompierii au stabilit drept cauza probabila a izbucnirii incendiul un scurtcircuit electric.

UPDATE 12:58 – Proprietarul garsonierei este politist in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie

UPDATE 12:48
– Un al doilea echipaj de pompieri a ajuns la fata locului. In momentul izbucnirii incendiului, in locuinta de afla un minor care-si scria temele si care a simtit miros de fum. A iesit pe hol si s-a indreptat spre camera alaturata, iar cand a deschis usa a vazut cum totul in jur ardea.

Un incendiu a cuprins o garsoniera din cartierul iesean Dacia. Pompierii au fost solicitati sa intervina pe Strada Vitejilor, in cartierul Dacia, acolo unde mai multi trecatori au observat cum iese fum din bucataria unei garsoniere. Momentan nu se stie daca sunt si persoane in locuinta, dar la fata locului se va deplasa si un echipaj de prim ajutor. Garsoniera este situata la etajul 8, blocul S, scara 13.

Comentarii
  • penibili astia de la BZI eram de fata , emanau de bucurie cand ardea casa omului iar idioata bruneta de reporterita cautau sa ia interviu omului care avea casa arsa. niste idioti care cauta senzationalul in necazul altora

  • impresionanta interventie a pompierior militari ! mai presus de asta a fost interventia militienilor de la sectia 1. s-a simtit coordonarea magnifica a conducerii ! bravo apoputoaie si rusu !!!

  • auzi mai comentatorule..ia dute-n mata de smenar si lasa-ne..stii ceva??Daca nu iti convine, ce mortii matii intru pe situ asta si comentezi?Asta inseamana ca iti place shaworma in crucea matii. Ia mai bine si intra pe ziarul de iasi si afla la suli-vara ce se intampla in orasul tau. Hai sictir la cimitir!

Adauga un comentariu