Actualitate

Exclusiv! Incendiu puternic la Cinema Tineretului. O persoana a ajuns la spital- FOTO,VIDEO

Publicat: 01 nov. 2014

UPDATE

„Incendiul a avut loc la ora 04.30. Acesta a fost provocat de o persoana fara adapost care statea in fostul cinematograf. Persoana avea probleme cu vederea si rasturnat din greseala un aparat de incalzit lasat necorespunzator. In urma incendiului a ars acoperisul cladirii, iar persoana fara adapost a suferit arsuri pe 20% din suprafata corpului. A fost transportat la Spitalul de Urgente pentru ingrijiri. Continuam verificarile pentru stabilirea cu exactitate a circumstantelor.”

Incendiu de proportii in aceasta dimineata in centrul municipiului Iasi. In jurul orei 4.20, pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au fost solicitati sa intervina la stingerea unui incendiu izbucnit la cladirea Cinematografului Tineretului. La fata locului au ajuns 5 autospeciale de interventie pentru stingerea incendiului. Din pacate, flacarile au mistuit buna parte din imobil. Din cladire au ramas doar peretii, restul fiind distrus. O persoana fara adapost a ajuns la spital dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Din primele informatii se pare si ca aceasta ar fi vinovata de producerea incendiului.

Imobilul a fost in ultima vreme un adapost pentru oamenii strazii. Chiar daca localul a fost igenizat in reptate randuri, oamenii strazii au continuat sa intre in interior pentru a cauta adapost. Reprezentantii RADEF Romania Film , care au in administrare cladirea, au aratat ca mai tot timpul au avut probleme cu oameni strazii. De nenumarate ori reprezentanti societatii au facut plangeri in acest sens, insa situatia nu s-a remediat. Chiar anut trecut in imobil s-a facut o igenizare completa, au fost scoase 7 masini de gunoi si au fost blocate toate intrarile cu plasa sudata. Ba chiar. pe alocuri unde nu a fost posibila blocarea usilor, au fost folosite lacate si lanturi pentru a nu se mai putea patrunde in interior. Totusi, oameni strazii au gasit o modalitate de a patrunde in cladire prin taierea plaselor sudate la usa, provocand un nou dezastru. 

Vom revenii cu imagini si amanunte!loading...

Comentarii
Adauga un comentariu