Actualitate

EXCLUSIV! Incendiu puternic la o cabana in Paun – FOTO,VIDEO UPDATE 22:03

Publicat: 21 feb. 2013

UPDATE 22:03 La fata locului a ajuns si administratorul cabanei care a suferit un atac de panica. Acesta se afla in echipajul SMURD si urmeaza cel mai probabil sa fie transportat la spital. Intre timp pompierii continua cercetarile, iar una dintre ipoteza este ca flacarile ar fi izbucnit dupa ce ar fi sarit jar dintr-un semineu.

UPDATE 21:25 Curentul electric a fost intrerupt in toata zona Bucium.

UPDATE 21:20
Incendiul a fost stins. Pompierii sunt in continuare la fata locului si cerceteaza cauzele izbucnirii flacarilor. Cel mai probabil este vorba despre un scurt-circuit electric. In momentul izbucnirii incendiului inauntru se afla doar paznicul cabanei Bucium.

Trei echipaje de pompieri au plecat spre satul Paun, acolo unde s-a anuntat un incendiu puternic la o cabana cu etaj construita din lemn. Vecinii sunt cei care au dat alarma la 112, dar au acestia nu stiau daca inauntru sunt persoane. La fata locului, a plecat totusi un echipaj SMURD. Cabana a luat foc in totalitate, iar pompierii fac eforturi pentru a stinge flacarile.

Comentarii
  • Normal ca mi-ati sters comentariul. Scrisesem ca incendiul e langa vila patronului vostru si probabil el v-a si anuntat. Cabana care a ars e a patronului de la Casa Lebada, dl. Cogalniceanu. E totusi ***ios cum de fiecare data voi ajungeti inaintea Pompierilor sau odata cu Ambulanta. Asta s-ar explica prin faptul ca detineti un scaner radio cu care ascultati frecventele Politiei, Salvarii sau Pompierilor, ceea ce cred ca e ilegal. SRI nu se sesizeaza?

Adauga un comentariu