Actualitate

Exclusiv! Incident cumplit la Iasi! O femeie a fost trantita de asfalt! Este plina de sange – FOTO, VIDEO/UPDATE

Publicat: 16 mai 2019

UPDATE: ''In cursul zilei de azi, un echipaj SAJ a intervenit in cazul unei paciente in varsta de 55 de ani, din Iasi, care a fost acrosata de un tramvai. In momentul sosirii echipajului medical, pacienta era stabila hemodinamic si respirator, fiind constienta. S a constata ca aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral, prezentand si o plaga frontala stanga. Totodata, pacienta a fost diagnosticata cu fractura la nivelul humerusului stang si contuzie la nivelul gambei drepte. Aceasta a primit ingrijiri si a fost transportata la UPU.'' a declarat Nicolai Pralea, purtatorul de cuvant al SAJ Iasi.

UPDATE:  Femeia a incercat sa intre in tramvai, moment in care usile s-au inchis si i-a prins poseta. Femeia nu i-a dat drumul si in acest fel a fost tarata pe asfalt.

UPDATE: La fata locului au venit politistii care au testat victima cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, femeia nu consumase  bauturi alcoolice. Din spusele victimei, aceasta dorea sa ajunga la gara, ea fiind din Pascani. Vatmanul, Cristian Cucuteanu, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ si in cazul lui.

 

Stire initiala: In statia de tramvai Piata Chirila, pe sensul spre Centru, o femeie a incercat sa apese pe buton si sa intre in tramvai, in acel moment, usile s-au inchis, si au trantit-o pe femeie, din tramvai pe asfalt. Femeia este plina de sange, iar la fata locului s-a iscat un scandal in toata regula. Mai multi ieseni si-au aratat nemultumirea. Circulatia in zona este blocata datorita faptului ca vatmanul trebuie sa astepte la fata locului. In aceste momente, la fata locului se deplaseaza un echipaj medical si un echipaj al politiei. Desi au trecut aproximativ 15 minute de la momentul producerii incidentului, niciun echipaj medical nu a venit la fata locului.

Vom reveni cui detalii

Comentarii
  • Saraca femeie.Dar ce sa-i faci cu neamul de manivela care are un salariu cat un profesor-ca asa-i in capitalismul romanesc-nu se poate asigura in oglinda ca este ocupat la telefon hands free-pe fundal de manea, sau cu un coleg de bresla care sta la taclale!Daca vatmanul se asigura la plecare din statie nu se intompla nimic!

    • Taci dracului din gura!O multime de persoane de varsta ei traverseaza 2 semafoare pe rosu ca sa prinda tramvaiul!De obicei asa se intampla, sunt inconstiente, pot nenoroci oameni nevinovati doar ca sa prinda un tramvai care trece din nou peste 20 minute, vatmanul nu are nicio vina, merita s-o pareasca mai rau ca daca tramvaiul e in miscare sau e rosu la semafor, astepti, asa e civilizat, altfel selectia naturala poate interveni, din pacate nenorocind oaneni nevinovati.

Adauga un comentariu