Local

Exclusiv! O femeie s-a aruncat în fața trenului la Valea Lupului! Nu a avut nicio şansă – Galerie Foto, Video

Publicat: 08 iun. 2020


Accident feroviar în această seară la Iaşi. O femeie de aproximativ 55 de ani şi-ar fi pus capăt zilelor după ce s-a aruncat în fata trenului. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iași se pare că femeia a vrut să se sinucidă, aşteptând ca trenul să ajungă în dreptul ei, iar mai apoi s-a aruncat pe calea ferată. În urma impactului deosebit de puternic moartea a survenit instant. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. Trebuie precizat faptul că poliţiştii criminalişti sunt la faţa locului. Trupul neînsufleţit va fi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi pentru necropsie. Ulterior se vor stabili cauzele decesului.

„Intervenție SMURD la accident de tren în Valea Lupului. Persoana care s-a aruncat în fața trenului cu ruta Cluj-Galați a decedat. Aceasta este o femeie în vârstă de 55 de ani”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Din păcate în trecut, în aceeși zonă au avut loc nenumărate accidente. Momentan traficul în zonă este restricționat. Peste calea ferată nu se circulă momentan. Femeia decedată nu a fost până în acest moment identificată.

Autoritățile s-au confruntat cu un număr ridicat de accidente în ultimele săptămâni

Autoritățile au intervenit de urgență în urmă cu câteva săptămâni după ce, printr-un apel la 112 a fost anunțată o posibilă tragedie feroviară. Pe 16 aprilie în localitatea ieşeană Podu Iloaiei, la bariera Lețcani a avut loc un accident feroviar. Impactul s-a produs intre un tren şi un camion. La faţa locului au intervenit o autospecială dotată cu apă şi spumă, o descarcerare, o Terapie Intensivă Mobilă şi un Echipaj de Prim Ajutor. Trenul a deraiat de pe șine. Trenul aparține firmei RegioTrans, o firmă privată de transport feroviar. Din cauza accidentului s-a format un ambuteiaj pe mai multi kilometri pe ambele sensuri de mers. Traficul a fost afectat.O macara pentru a ridicat vagonele care au deraiat.

Un echipaj de prim ajutor intervenit la locul accidentului. Victima, șoferul de pe camion, a fost preluat pentru a fi transportat la o unitate medicală. Acesta era conștient. Din tren au fost evacuate aproximativ 20 de persoane. Două persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, șoferul de pe camion şi mecanicul de locomotivă, însă amândoi au refuzat să fie transportaţi la spital.

 

Comentarii
  • La ora 2 de noapte acesta femeie a venit acasă de la serviciu iar când a sosit ea acasă soțul ei fiind beat probabil a început so bată pe ea si pe fiica ei, el este o persoană recalcitrantă, și-a mai bătut de nenumărate ori fiica si pe soția acestuia, pe lângă fapta aceasta el conduce de foarte mult timp fără carnet de șofer, fiind vecin cu el vreau sa ma păstrez ca persoana anonimă. Această femeie datorită soțului ei să sinucis dacă sa sinucis ea.

  • Datorită faptului că soțul ei o bătea săptămână de săptămână si pe ea si pe fiica lui ea sa sinucis dacă sa sinucis ea!?
    Săptămână de săptămână auzeam tipetele ei si a fiicei lui, aseară 9 iunie 2020 ora 2 ea sa întors de la serviciu și când a ajuns acasă el a început să o certe si mai târziu să o bată si pe ea si pe fiica lui, fiica lui si acum sta in casa bătută foarte groaznic, el nu e la prima infracțiune pe care no știe politia, el mereu conduce beat o masina cu numărul de înmatriculare Iași 12 ULT si fara a avea permis de conducere

  • La ora 14:30 a bătuto crunt pe soția sa și pe fiica lui, pe la 18:30 ele au fugit de acasă după care la 18:30 sa întâmplat nenorocirea asta, ea nu mai a suportat chinurile prin care trecea săptămână de săptămână și sinucis arncanduse in fața trenului. Iar în acest timp criminalul(Velescu Mihai) ia luat mașina fiicei lui fiind beat și fără carnet, și conducea haotic pe drumurile satului Uricani pana la ora 21

  • Rugam poliția și procuratura sa se auto sesizeze cu acest caz tragic de violența domestică sa se ia măsuri pentru a scăpa de aceste cazuri și de acești criminali cu sânge rece. Aceasta femeie a murit timp de 24 de ani bătută și chinuita in ultimul hal și nu s-au luat nicio măsură! La aceasta catastrofa a avut mare contribuție și socri ei Velescu Vasile și Velescu Maria

  • E groaznic ce zici femeie hai dc te bagi in casa omului veziti de treabă ta știu cine ești dar veziti de borșul tau astfel e rău de tine

Adauga un comentariu