Actualitate

EXCLUSIV: Interventie in forta a pompierilor in spatele Pietei Nicolina – FOTO,VIDEO

Publicat: 03 dec. 2011

Acum cateva momente, pompierii de la Detasamentul 2 din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi au fost solicitati sa intervina in blocul C2 din strada Mitropolit Varlaam in spatele pietei Nicolina pentru deschiderea unui apartament. Proprietarul apartamentului de la etajul 4 lipsea de mai bine de o saptamana si nici nu raspundea la telefon. In urma interventiei, pompierii au spart usa, dar locuinta era goala. Politistii de la Sectia 5 au demarat cercetari pentru gasirea proprietarului, care se pare ca ar fi internat in spital. Profesorul de matematica, care locuieste in blocul C2, nu are rude in Romania, fiica sa fiind plecata in Anglia.

Comentarii
  • Mai bine politia de la sectia 5,ar scormoni in apartamentele alea pt a gasit tigari,droguri,petarde…etc…e plin de ciori…e clar ca lumina zilei ca acolo se vand tigari pe sub mana de la rusi…chiar politia doarme ? azi ii amendeaza maine tot acolo ii gaseste… legi de kkt…

  • Este f. adevarat ca blocul asta e plin cu tigari, petarde si droguri. toti tiganii care vind tigari in piata acolo stau. eeeeeee politia nu vrea sa vada ca eram langa unul care tipa TIGARI TIGARI si Politia langa el. Ce sa mai spunem….asa e in Romania. escrocii traiesc pe picior mare si oamenii cinstiti mor de foame. Traiasca Politia Romana!

Adauga un comentariu