Actualitate

EXCLUSIV! Interventie SCANDALOASA la Penitenciarul din Iasi! Trei detinuti au fost batuti crunt de jandarmi

Publicat: 04 aug. 2016
1

In noaptea zilei de 3 august 2016, in jurul orei 3:00, trei detinuti de la Penitenciarul Iasi care au continuat sa protesteze impotriva conditiilor execrabile din inchisoare au urcat pe acoperisul de pe blocul puscariei. Jandarmii penitenciarului au intervenit imediat asupra lor, stingand luminile si aruncand cu lacrimogene, acestia au urcat pe acoperis unde au inceput sa ii bata pe detinuti cu o cruzime de nedescris. Un detinut numit Juncanariu Eugen a fost aruncat de pe blocul puscariei, fiind acum in stare grava, iar pe ceilalti doi, Vartolomei Ionut si un anume „Cucu„, i-au batut dupa care i-au coborat fortat de pe acoperisul puscariei. Mascatii au refuzat in mod deliberat sa negocieze cu detinutii, nu a apelat nimeni la ambulanta sau la pompieri pentru a veni in ajutorul celor trei protestatari, fortele de ordine incercand sa musamalizeze situatia. In prezent, cei trei detinuti se afla izolati intr-o camera subterana a puscariei, sunt legati si grav raniti in urma actiunilor violente ale jandarmilor.

Vezi si Secretul lor a fost aflat! Cea mai tare negociere din istoria Iasului! Directorul penitenciarului a vorbit pe mobilul unui detinut! FOTO, VIDEO 

Comentarii
  • Scoateți-le infracțiunile pe nas, cu bulanul. Le-a plăcut să fie șmecherași, să bată, să fure și să violeze. Să le zică și celor de afară ce pățești dacă ești smardoi.

  • Sursa dumneavoastra domnule reporter va mintit mai preci domnul detinut Starpu de pe sectia a 8 nu i-a omorat si batut nimeni dar probabil el va fi cel batut si rastignit si angajatii sunt oameni fereasca dumnezeu sa rabufnim ne-a saturat de minciunile care le editati

  • Asa, si ce trebuia sa le faca, sa ii pupe? Foarte bine le fac, ca nu au ajuns acolo pentru ca au ajutat un batran sa treaca strada ma gandesc…. si la mai „mare”! Is in greva foamei? Foarte bine, sa dea portiile lor de mancare la spitale, la copii amarati, sa stea cat mai mult in greva foamei. Nu inteleg sincer de ce primesc mancare fara sa faca nimic pentru a o castiga…. vrei sa mananci, muncesti. Nu muncesti, nu mananci. Nu esti acolo in vacanta la „All inclusive”. Primesc ceea ce merita.

    • Vasilica nu i-a batut mascTii dar nici pe tine nu te vad bine tataica tau a plecat a bucuresti pana il suni pe „fox” te macelaresc gardienii

  • Acest ziarist observ ca ii compătimeste pe deținuți!!!și ce „limbaj”:”un anume cucu”.de la mine ai un 4.stai jos!

  • sa inteleg ca voi astia cu stiri numai de doi bani, sunteti de partea infractorilor?, de ce nu ai luati la voi la redactie?..poate sunt mai buni decat voi in materie de stiri.

  • Ce stire de ***** aveti. De cand a inceput tot ii compatimiti pe cacatii aia de puscariasi manipulati de se urca pe caladiri

  • Mai ziarist de rahat, unde ai auzit de „jandarmii penitenciarului”, tantalaule? Iar cu lacrimogene i-au dat mamicutii tale in nas, poate plinge ca a facut un prost ca tine.

  • În primul rand așa ziarist de BZI….așa ziar, așa ziarist…ma miră cum înca nu dați faliment…unde ai învațat ziaristule de rahat sa spui „în noaptea zilei….” ori e noapte, ori e zi, hotărăște te….apoi ai citit legea privind instituția Jandarmeria?…unde ai pomenit jandarmeria penitenciarului…in altă oridine de idei…ce trebuiau să facă acelor criminali, tâlhari, scursuri care au creat numai nenorociri în societate și în puscărie?să mi mangaie cum te mangaia muică ta pe tine ziarist de doi bani și care probabil acum plange ce prost a putut să crească?….mai documentează te gâscă ce ești și nu de la așa ziși Cucu…te ai interesat ce fapte au, ce nenorociri au produs măi BZI stule…ca sa nu zic…..ești o rușine și tu și șefimea care promovează așa inadaptați….cam ăsta vă este nivelul.

Adauga un comentariu