Actualitate

Exclusiv! Interviu cu Calin Goia de la Voltaj, pentru Radio BZI – GALERIE FOTO,VIDEO

Publicat: 18 mai 2013

Emotii, bucurie, urlete, tipete, sentimente ciudate…cam asa am putea descrie  starea  pe care a creat-o trupa Voltaj si a reusit sa o transmita aseara in Dublin Pub. A fost un show incendiar, la propriu, ce a putut fi stins doar cu bautura racoritoare sau cu shot-urile din partea trupei Voltaj. Pub-ul era arhiplin, dar asta nu i-a impiedicat pe fani sa cante fiecare strofa si vers alaturi de trupa. Cel mai tare moment al serii a fost atunci cand s-a dat microfonul din mana in mana, prin toata sala, fiecare cantand, fara sa le pese daca au voce sau nu, apoi aceeasi indrazneti s-au urcat pe boxele de pe scena pentru a canta.

Din spectacol nu au lipsit celebrele piese cu care trupa s-a lansat „20”, „Si ce”, „Asta-i viata”, „Un pas in fata”, „Albinuta|, „Ora de germana”, „Da vina pe”, dar si ultimul lor single „Pic Pic”.

Inainte de concert, Florentina Duliche de la Radio BZI a reusit sa-i smulga cateva intrebari  solistului trupei Voltaj, Calin Goia. Vedeti mai jos interviul!

Trupa Voltaj este una din putinele trupe din Romania care reuseste performanta de a-l determina pe cel de la concert sa cante si sa danseze pana la final, datorita show-urilor live de exceptie. Si asta poate pentru ca modestia, naturaletea, bunatatea, energia si un iz de nebunie li se potriveste ca o manusa. Bravo, baieti!

La final, fanii au ramas sa obtina autografe si fotografii de la favoriti.

Comentarii
Adauga un comentariu