Actualitate

EXCLUSIV! Inundatie de proportii, aseara, in cladirea Teatrului National din Iasi

Publicat: 17 aug. 2016
1
Clipe teribile aseara, la Opera Nationala Romana Iasi (ONRI). Nimeni nu ar fi crezut ca o ploaie abundenta de vara va putea duce la o asemenea stare de fapt. Efectiv, subsolul cladirii a fost inundat in urma precipitatiilor de aseara. Artistii si angajatii institutiei au ramas ingroziti cand au vazut cum nivelul apei a crescut cu peste un metru in cateva zeci de secunde. Ciudat este ca Opera functioneaza in cladirea Teatrului National Vasile Alecsandri” in care s-au investit milioane de euro pentru reabilitarea edificiului. Din cate se pare, cauza pentru aceasta situatie i-ar apartine proiectantului care a realizat lucrarea. 
„Am ramas socat de ceea ce s-a putut intampla aseara, apa a inundat cladirea in doar cateva secunde. Era un miros ingrozitor, se pare ca au fost afectate si partiturile si se puteau vedea inclusiv fecale. Din ce stiu eu problema a aparut din cauza faptului ca a fost o eroare a proiectantului atunci cand s-a demarat procesul de reabilitare si de restaurare a cladirii. Autoritatile ar trebui sa intervina de urgenta. Nu se poate asa ceva”, a declarat unul dintre angajatii institutiei culturale.
Comentarii
  • Daca-i adevarat e ffffffffffffffoarte grav. Lucrarea de reabilitare a trenat nepermis de mult si cei care au inceput lucrarea nu sunt si cei care au ajuns sa o finalizeze. Intre inceput si sfarsit trebuie cautati vinovatii si supusi oprobiului public ! Oare la acesta lucrare de raebilitare a TNI este retinuta o garantie de doua trei milioane de euro ? Ca atat este 10 la suta din total incasati de diversii implicati.

Adauga un comentariu