Actualitate

EXCLUSIV. Jaf de rasul curcilor la Iasi. Prins de soacra cand ii fura din casa a sarit de la etajul 4 – UPDATE FOTO

Publicat: 30 oct. 2014
UPDATE 12:56 – Potrivit primelor informatii, cand ieseanul a sarit de la etaj, acesta avea bijuteriile asupra sa, fiind recuperate ieri de oamenii legii. Totodata, acesta tinea in mana si laptopul, care era intr-o geanta, barbatul aruncandu-l pe acoperis. Incidentul s-a petrecut pe strada Pantelimon 3.

STIRE INITIALA – Ieri, in jurul orei 14:00, un barbat din municipiul Iasi a patruns in locuinta soacrei, din Targu Cucu, fara stirea femeii. Ieseanul de aproximativ 26 de ani a sustras din casa mai multe bijuterii si un laptop, iar cand femeia a ajuns acasa l-a surprins pe hot. Speriat ca a fost descoperit, barbatul a sarit de la etajul patru si, printr-o minune, a scapat fara nici o zgarietura.

Femeia si-a recuperat bijuteriile, insa laptopul nu era de gasit. Abia dimineata a fost descoperit, pe acoperisul imobilului. Acum, politistii au solicitat o autoscara a pompierilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), pentru a recupera laptopul. Politistii au intocmit tanarului dosar penal pentru „furt intre rude”.

Vom reveni cu imagini
Adauga un comentariu