Actualitate

EXCLUSIV! Justitia doarme, Gheorghe Nichita se razbuna pe sotiile adversarilor sai politici – FOTO

Publicat: 19 aug. 2015
1
@ Disperat ca tot mai multi lideri politici au avut curajul de a se ridica impotriva lui, Gheorghe Nichita a pus la cale un plan diabolic de a se razbuna pe toti adversarii lui in parte @ Ceea ce va prezinta in exclusivitate cotidianul BUNA ZIUA IASI, in randurile de mai jos, este cu adevarat incredibil si pare desprins din filmele cu mafioti @ Asta se intampla si pentru ca judecatorii nu l-au tinut in arest la domiciliu pe Nichita, dandu-i practic voie sa calce din nou in picioare oameni, politicieni, directori
Situatie fara precedent in istoria judetului Iasi. Primarul amorezat si suspendat, Gheorghe Nichita, calca totul in picioare pentru a prelua din nou controlul asupra filialei PSD si a Primariei. Disperat ca tot mai multi lideri politici au avut curajul de a se ridica impotriva lui, Nichita a pus la cale un plan diabolic de a se razbuna pe toti adversarii lui in parte. Ceea ce va prezinta in exclusivitate cotidianul BUNA ZIUA IASI este cu adevarat incredibil si pare desprins din filmele cu mafioti. Unul dintre cei care au avut curajul sa-l contreze public pe Gheorghe Nichita si pe acolitii sai este consilierul local PSD Catalin Bulgariu. In afara de faptul ca este ales local, Bulgariu nu mai detine nicio functie in care sa fi fost numit de baronul de PSD. Si totusi, Nichita a gasit o modalitate sa se razbune pe Bulgariu. 
Sotia acestuia, Irina Ionela Bulgariu, era comisar sef adjunct gradul II, in cadrul Centrului Regional pentru Protectia Consumatorului Regiunea Nord Est – Iasi (cu alte cuvinte era sefa pe Iasi a Oficiului pentru Protectia Consumatorului). Irina Bulgariu a obtinut acest prin concurs, dar Gheorghe Nichita a apelat la prietenii lui de la Bucuresti si a pedepsit-o pe aceasta pentru faptul ca sotul ei a avut curajul de a fi dizident in PSD. Astfel, prin Ordinul nr. 276 / 13.08.2015, al Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor, Irina Bulgariu este mutata de la Centrul Regional Nord Est Iasi la Centrul Regional Vest Timisoara. Practic, doar pentru ca sotul ei este un adversar politic declarat al primarului amorezat, Irina Bulgariu este nevoita sa-si continue activitatea la peste 700 de kilometri distanta de casa. 
Acest ordin, pe care-l prezentam in exclusivitate mai jos, nu este semnat si asumat de presedintele Marius Dunca, ci de un adjunct de-al sau. In plus, ordinul incalca flagrant legea din cel putin 3 motive. In primul rand, ordinul nu respecta Legea Functionarilor Publici deoarece delegarea nu respecta fisa postului. Concret, functia de la Iasi este una de conducere, iar delegarea la Timisoara este pe un post de executie. In al doilea rand, Centrul Regional Timisoara are in organigrama 8 comisari, iar la Iasi sunt 9, deci este evident pentru toata lumea ca nu putem vorbi de un numar redus de persoane, cum se motiveaza in ordin. In plus, statistic, numarul de reclamatii de la Iasi este mai mare decat cel de la Timisoara, adica volumul de munca este mult mai mare la Iasi.
In fine, poate cel mai aberant punct din acest ordin total ilegal, este cel in care se prevede ca toate costurile delegarii vor fi suportate de ANPC, in conditiile in care lunile trecute nu au fost platite utilitatile din lipsa resurselor financiare. Pe 30 iulie, Sorin Susanu, comisar sef al Centrului Regional Brasov acuza faptul ca nu a avut bani sa plateasca facturile la utilitati, de acelasi lucru plangandu-se si Constantin Vasilache, seful Centrului Judetean Vaslui pe data de 11 iunie. Altfel spus, ANPC nu are bani sa plateasca facturile la utilitati, dar are suficiente resurse ca sa-i faca un moft primarului amorezat Gheorghe Nichita. 
 
Le-a defaimat pe femeile care nu-l mai sustin
Si acesta nu este singura modalitate prin care edilul suspendat se razbuna pe adversarii sai politici. Cu un gest de cea mai joaca speta a fost cel in care a comandat o stire intr-un site obscur din Iasi, prin care le defaima pe femeile din PSD care nu sunt de partea lui. In acel material comandat de Gheorghe Nichita, prin intermediul slugii lui credincioase, Tudor Tudose, apareau tot felul de informatii despre faptul ca toate femeile care acum sunt adversarele edilului amorezat, de fapt ar fi avut relatii conjugale cu acesta. O tactica invatata probabil de fostul primar al Iasului, pe vremea cand era turnator cu acte in regula la Securitate. Aceasta tactica a lui Nichita de a-i intimida pe contestatarii sai are o bataie mult mai lunga. Nichita s-a si laudat ca daca-i va speria pe 2-3 dintre ei, ceilalti vor face un pas inapoi si-l vor sustine din nou sa revina in Primarie. In plus, primarul amorezat vrea sa le dovedeasca judecatorilor si procurorilor ca el este extrem de puternic in continuare, ca nu are nimeni ce sa-i faca si ca poate calca legea in picioare in continuare, fara nicio jena. Asta se intampla si pentru ca judecatorii nu l-au tinut in arest la domiciliu pe Nichita, dandu-i practic voie sa calce din nou in picioare oameni, politicieni, directori.

Vezi si Primarul Nichita tine cu dintii de putere. S-a intalnit cu liderii coalitiei din judet 
Comentarii
  • Acest individ nu se poarta ca-n tara lui Papura voda ci ca pe propriul lui domeniu.Dar e totul dupa chipul si asemanarea P.S.D.Dupa 26 de ani de jecmanire,jefuire si umilire a romanilor,mai crede cineva ca se mai poate redresa ceva in tara asta? Dupa cum merg treburile ,parca incep sa ma indoiesc.Oricit de fagrante,de clare ,de penale ar deveni problemele,acestia aplica legea etalon al Romaniei care pentru ei ar fi cel mai important articol din Constitutie:”CIINII LATRA,CARAVANA TRECE!”Vai de el roman,saracul…

  • Si? Daca inculpatul Nichita a trimis-o la Timisoara, ar trebui sa-i plang de mila unei neveste de PSD-ist cu ceafa rosie angajata pe pile?

  • Dl. Marius Dunca parea a fi un om echilibrat,cu toate tiglele pe cap.Oare el stie de acest ordin?Parca vad ca atunci cand intrebi cine a semnat „pt.”,nimeni nu stie nimic.Concluzia e ca Marius Dunca (la fel ca si multi altii)este pus de partid ca si om de paie,conducerea efectiva avand-o tot timpul adjunctii sai,cei care iau si spagile babane.Seful e pus de partid pt. sacrificiu,noi ramanem vesnici!!!!

Adauga un comentariu