Actualitate

EXCLUSIV. Masina lovita de tren la Holboca – UPDATE

Publicat: 20 iun. 2016

UPDATE 15:24 – Potrivit ultimelor informatii, o masina Dacia Logan a o fost agatata de tren. Un angajat CFR a sunat la SMURD pentru a anunta accidentul. Masina si-a continuat drumul.

UPDATE 14:05 – Un mecanic de locomotiva se afla cu masina personala si, in momentul in care a trecut peste sine, a fost acrosat usor de o locomotiva.

STIRE INITIALA – In aceasta dupa-amiaza, 20 iunie, un accident a avut loc la Holboca, judetul Iasi, acolo unde un autoturism a fost izbit de tren. Momentan nu se cunosc detalii referitoare la circumstantele in care s-a produs accidentul si nici daca acesta a fost soldat cu victime omenesti. La fata locului s-au deplasat politistii, care vor demara o ancheta pentru a stabili cauzele incidentului.

Vezi si Coliziune VIOLENTA intre doua trenuri in Belgia. Trei oameni au murit, iar 40 au fost ranitiloading...

Comentarii
  • Repet pt a nustiu cata oara : nu trece o zi maxim 2 fara accident in judetul Iasi . Multi soferii ieseni sunt niste bolovani , incompetenti si minte ingusta . Respect pt cei responsabili la volan dar din ce in ce mai putini .pe cale de disparitie soferi cu capu pe umeri

Adauga un comentariu