Local

Exclusiv! Membru al clanului Corduneanu ridicat de mascaţi. A fost prins în trafic la volanul unui Mercedes – FOTO/ UPDATE

Publicat: 25 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE: Judecătorii ieșeni au decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru Silviu Iulian Gâtlan.

Știre inițială

Silviu Iulian Gâtlan, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Gâgă a fost prins de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier în trafic, dar a refuzat să i se preleveze probe biologice cu toate că mirosea a alcool. Acesta se afla la volanul unui bolid Mercedes.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 36 de ani, cercetat pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit, pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Iași.

Șoferul emana halenă alcoolică, însă a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest.

De asemenea, acesta a refuzat să fie condus la o unitate medicală, unde să îi fie prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și a fugit de la locul depistării.

În baza probatoriului administrat, la data de 24 februarie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

La data de 25 februarie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Cercetările continuă.”, au declarat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Adauga un comentariu