Actualitate

Exclusiv! O grefiera s-a aruncat de la etajul Parchetului Iasi! A lasat un bilet de adio! Medicii au declarat decesul – FOTO, VIDEO/UPDATE

Publicat: 24 mai 2019

UPDATE: Reprezentantii institutiei au declarat ca, la ora 7.10, o angajata a Parchetului Tribunalului Iasi s-a aruncat de la etajul doi al cladirii, iar ancheta este in desfasurare. 

UPDATE: Potrivit declaratiei de avere, grefiera avea foarte multe datorii! Avea rate la cinci banci, un credit din 2007, iar celelalte patru din 2017. Femeia avea un copil, iar in biletul gasit asupra ei invoca mai multe probleme la locul de munca.

UPDATE: Din pacate, medicii au luptat in zadar timp de zeci de minute  pentru a salva viata lui Ana J., iar in cele din urma s-a declarat decesul. 

UPDATE: Din cate se pare, grefiara ar fi avut cateva probleme la locul de munca si din aceasta cauza ar fi recurs la acest gest.

UPDATE:  Femeia, in varsta de aproximativ 50 de ani s-a aruncat de la etajul doi al Parchetului Tribunalului Iasi, iar in jurul orei 07.30 aceasta a fost preluata de un echipaj medical si adusa la UPU. In aceste momente, medicii o resusciteaza, incercand sa ii salveze viata., dar sansele sunt minime. Se pare ca in urma ei, femeia a lasat un bilet de adio. 

Stire initiala: In urma cu putin timp o grefiera s-a aruncat de la etajul 2 al Parcchetului Iasi. Momentan nu se cunosc cauzele care au indemnat-o pe femeie sa recurga la un acest gest, sau daca femeia a cazut accidental. Femeia este inconsienta, a fost transportata la spital, dar medicii ii dau sanse minime de supravietuire.

 

Comentarii
 • Dumnezeu s-o ierte. Pacat ca nu se tine cont si de sanatatea emotionala a oamenilor. Ii vedem doar ca pe niste roboti functionari si atat. O vor inlocui si o sa se uite totul.

 • AVEA DATORII DAR ŞI PESTE 30000 DE LEI DE PRIMIT DE LA STATUL ROMÂN… BANI PROVENITI DIN CALCULAREA GRESITA A SALARIULUI ANI DE ZILE. DUMNEZEU SĂ O IERTE!

 • Te ajung blestemele oamenilor. Cati asteapta sa li se faca dreptate si cate dosare ascunse ca sa iasa parchetul iasi pe primul loc in tara? Dumnezeu nu doarme. Dreptatea divina va fi mereu cea mai corecta! Dumnezeu sa o ierte pe biata femeie. Cu siguranta o mustra constiinta pentru ca a facut ce i au cerut sefii ca sa nu si piarda lpcul de munca! Gloata de procurori de la iasi sa strangeti bani macar sa aibe o inmormantare decenta. Javrelor si ordinarilor!

 • bag pulan-gura ei,la cate nedreptati a facut io venit si randul,nu cred in sinuciderea ei,dar in co fost sinucisa da cred,moarte tradatoriilor romani si complicecelor lor

 • si totusi,cum dracu o ajuns astia sa se sinucida in tribunale? n-au casa,paduri,…? exact la locul de munca? bravo asasinilor,scapati tara de jeguriile romaniei,va mai dau un indiciu,o corupta 100%,mereuta lacramioara,executor judecatoresc

 • Prea multi prostalai mai sunteti pe fata pamantului daca a-ti ajuns sa credeti ca o grefiera de parchet poate influenta modul de a se face justitie in Romania!!!

  • Dovda ca existi ,,,,,, DAR MULTI ” dar nu conteaza cine voteaza , conteaza cine numara voturile , ,, stalin ”, Vrei sa spui de grefierii , aia mici , marunti , dar indinspensabili , mersului ,, ROTITEI” , intre client si jude ‘ , ,,,daca taceai filozof ,,,,,,,,

 • Mai Dorel,
  După modul in care se exprima Domnul Edy (musai cu “y”), e limpede in ce calitate a ajuns dumnealui sa interacționeze cu justitia :))
  Revenind la subiect: Condoleanțe familiei îndurerare!

 • Dumnezeu sa o ierte! Condoleante familiei! Cine stie ce a fost in sufletul ei, saraca…… Avea o fata pe care o adora…..

 • Domnule Procuror General, aveti ceva mustrari? Poate nu, sunteti prea sus ca sa va ajunga regretele. Cu siguranta va vor insoti si la timpul potrivit platiti .

Adauga un comentariu