Actualitate

EXCLUSIV. O motocicleta si trei masini s-au ciocnit in Tudor Vladimirescu – UPDATE FOTO

Publicat: 29 apr. 2016

In aceasta dupa-amiaza, doua accidente rutiere s-a produs in zona campusului Tudor Vladimirescu, la intersectia cu bulevardul Primaverii, la un interval de cateva minute. In primul accident au fost implicate o motocicleta si o masina, care s-au ciocnit pe fondul neacordarii de prioritate. In a doua coliziune au fost implicate doua masini, dupa ce unul dintre soferi nu a fost atent la drum, atentia fiindu-i atrasa de accidentul in care au fost implicati motociclistul si taximetristul. La fata locului a ajuns si un echipaj medical, dar si politistii.loading...

Comentarii
  • Ce fac autoritatile in privinta soferilor care parcheaza ilegal pe trotorele pietonale? Pe unde merg elevii la scoala daca soferii ocupa tot trotoarul pietonal? Ce datorie au pietonii la soferii iresponsabili fara garaj, fara loc de parcare legal?

  • Cocalarul ala cu taxiul a vrut sa ma dea jos de pe motor intentionat dupa ce nu mi a acordat prioritate la schimbarea de banda. Cand am ajuns in dreptul lui a vrut sa intre in mine intentionat. Figuri de taximetrist. Sper sa ramana fara permis o perioada.

Adauga un comentariu