Local

Exclusiv! Panică printre ieşeni! Un om a murit într-un tramvai în Iaşi! – FOTO

Publicat: 28 ian. 2020

UPDATE: Conform martorilor, un bărbat s-ar fi urcat în tramvai şi s-a aşezat pe un scaun. La scurt timp, persoanei i s-ar fi făcut rău şi a căzut de pe scaun. Panicaţi, cei care se aflau în tramvai au sunat la numărul unic de urgenţă 112. Bărbatul avea 75 de ani.

” Un bărbat în vârstă de 74 de ani, a urcat într-un tramvai din Iaşi, în zona Baza 3. A fost văzut de alţi călători că îi este rău, în timp ce stătea pe scaun. Ulterior, acesta a căzut de pe scaun. Ieşenii au chemat ambulanţa. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el. S-a declarat decesul.”

Știre inițială: În aceste momente, în zona Calea Chişinăului s-a produs o tragedie. Un ieşean a murit în tramvai. Momentan nu se cunosc cauzele decesului. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, crimnalistii, dar şi un echipaj de prima ajutor. În pofida eforturilor medicilor, viaţa ieşeanului nu a mai putut fi salvată.

În zonă, tramvaiele sunt oprite, circulaţia îngreunată. Mai multe tramvaie au fost deviate pe alte trasee.loading...

Comentarii
  • La cat efort trebuie depus cand e de urcat in tramvaiele-rabla din Iasi, nu e de mirare. Scarile sunt la jumate de metru deasupra solului, intrarile inguste, chiar si unul tanar gafaie cand ajunge sus. Un pic de hipertensiune si porneste in alta calatorie decat cea programata.

  • „Bărbatul avea 75 de ani. Un bărbat în vârstă de 74 de ani, a urcat într-un tramvai…”
    Da! E logic! Avea 74 de ani la urcarea în tramvai și-a căzut de pe scaun la 75 de ani!
    Suntem curioși la ce vârsta i s-a declarat, totuși, decesul! Poate se specifică la următorul up-date…

Adauga un comentariu