Actualitate

EXCLUSIV. Perchezitii la toate depozitele Dacon Emerald din Iasi – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 09 apr. 2015
UPDATE 9:38 – „Politistii din Iasi efectueaza perchezitii la un barbat banuit de evaziune fiscala si la cele patru sedii ale societatilor comerciale administrate de acesta. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 500.000 de lei. In aceasta dimineata, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi efectueaza cinci perchezitii, in municipiu, la sediile a patru societati comerciale si la locuinta unui barbat banuit de comiterea infractiunii de evaziune fiscala.
La activitati participa 25 de politisti specializati in investigarea fraudelor, sprijiniti de echipaje de interventie rapida. Din cercetari a reiesit ca, cel in cauza, in calitate de administrator a mai multor societati comerciale, ar fi cesionat drepturile de administrare catre diferite persoane, dar, in fapt, societatile ar fi fost administrate efectiv de el. Acesta este banuit ca, in aceasta modalitate, ar fi simulat activitati economice, cu scopul de a diminua obligatiile fiscale datorate bugetului de stat, obtinand sume de bani din deconturi, cu optiunea de rambursare a TVA. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 500.000 de lei. La sediul politiei urmeaza a fi aduse cinci persoane, pentru audieri si dispunerea masurilor legale”, arata reprezentantii IPJ Iasi. 

Vezi si Fiscul cere insolventa unei cunoscute case de moda. Patronul a fost judecat pentru evaziune
 

STIRE INITIALA – In aceasta dimineata, echipe de anchetatori de la SIF au descins in forta la toate depozitele Dacon Emerald din municipiu, intr-un dosar de evaziune fiscala. Anchetatorii ridica documente din depozite, urmand sa fie verificate toate actele producatorului de articole vestimentare. La inceputul acestui an a fost formulata o noua cerere de deschidere a procedurii de insolventa pentru cunoscutul producator de articole vestimentare Dacon Emerald. De aceasta data cererea de deschidere a procedurii de insolventa a fost depusa de Directia Regionala de Finante, care are de recuperat taxe si impozite neachitate.
Vom reveni cu imagini si amanunte.

Vezi si Dezvaluirile unei tepe de zile mari. Acestia sunt singurii afaceristi din Iasi care au reusitasa ceva

Comentarii
  • asta-i mic copil pe langa radu precul si liliana precul care au tepuit prin moldochim sa, moldochim max trade srl,moldo chimika srl, lar chemical srl.insolvente si falimente trucate, tepe de milioane de euro, evaziune fiscala…

Adauga un comentariu