Actualitate

EXCLUSIV. Pericol de moarte in cartierul Alexandru – UPDATE GALERIE FOTO

Publicat: 01 iul. 2013

UPDATE 13:27 – In fotografiile marcate, sagetile rosii indica, aproximativ, nivelul real al strazii, dupa ce in zona s-au facut sapaturi pentru reabilitarea carosabilului. Zona cu negru delimiteaza partea in care a ramas trotuarul, pe unde se pot deplasa trecatorii.

Santuri adanci de 2 metri si lungi de zeci de metri au fost abandonate, fara semnalizare, fiind acum umplute cu apa. Pericolul este semnalat pe strada Musatini, din cartierul Alexandru cel Bun, unde, copii curiosi, deja au inceput sa iasa pe strazile inundate. Nici un reprezentant al autoritatilor nu se afla in zona. Strazile sunt inundate pe kilometri intregi iar oamenii nu pot iesi din casa pentru a merge la serviciu.
 

Foto: Gheorghe Neamtu
Comentarii
    • Corect. Poate-si folosesc cei 50 de lei primiti drept mita electorala, la care vor mai adauga o suma importanta, pentru achizitia unei barci.

  • :-s Oamenii aia sunt inconstienti, se pot alege cu infectii de la apa murdara care a patruns si prin caminele de apa unde traiesc sobolani etc.

    • Si cum ai vrea sa iasa din case? Nu toti detin cizme de cauciuc, avand in vedere ca locuiesc intr-un oras ce se vrea a fi Capitala culturala a Europei. 😐

      • Roxi, ai halucinatii severe. Tu stii cum arata aia „o Europă”?? Poate ai vrut să spui „capitala culturală a judeţului Iaşi”

  • Mai da ce va mai place sa vorbiti aiurea si sa dati vina pe politicieni…Inca de la constructia cartierelor Alexandru,Mircea,Dacia,Nicolina,Lunca Cetatuii,Galata au existat astfel de probleme…Aceste cartiere si intreaga zona industriala au fost construite intr-o zona inundabila iar canalizarea nu are nici o valoare deoarece se afla sub nivelul pinzei de apa freatice…In anii 70 din Galata se iesea numai cu tractorul…

Adauga un comentariu