Actualitate

EXCLUSIV! PNL Iasi va avea un nou presedinte. Iata cine va conduce filiala

Publicat: 16 sept. 2016

@ Mutari scandaloase la filiala judeteana a Partidului National Liberal. @ Se pare ca Dan Motreanu, presedintele interimar al filialei, unul dintre cei mai corupti oameni politici din Romania, a reusit sa-si impuna favoritul in fruntea organizatiei judetene.

Din informatiile detinute de reporterii BZI, noul sef al PNL Iasi, pana dupa alegeri, va fi fostul secretar general Emil Teofil Balteanu. Decizia ar fi fost luata aseara, la Bucuresti, la o sedinta la care au participat Dan Motreanu, Emil Balteanu, Alina Gorghiu si Vasile Blaga. De altfel, Dan Motreanu si cu Emil Balteanu au venit aseara cu acelasi avion, de la Bucuresti la Iasi. Din relatarile unor pasageri din avion, cei doi nu au stat alaturi si au preferat sa se evite, tocmai pentru a nu lasa loc de speculatii.  

Citeste si: Sefii judetului au ales comisia care se va ocupa de alegerile parlamentare La sedinta de la Bucuresti, Dan Motreanu a spus ca nu-l intereseaza ce vor cei de la Iasi, ca nu da doi bani pe optiunile lor. „Nu ma intereseaza pe mine vointa membrilor Organizatiei Judetene. Nu dau doi bani pe ce vor ei, ca ei nu stiu ce este mai bine pentru partid. M-ati pus sa ma ocup de filiala asta, atunci eu pun noul presedinte”, a spus aseara Motreanu, dupa care l-a nominalizat pe Emil Teofil Balteanu, ca presedinte interimar al PNL Iasi.  Aceasta este inca o decizie revoltatoare a conducerii PNL, care a calcat din nou in picioare orice urma de democratie interna in partid. Fara sa consulte membrii organizatiei, fara sa tina cont de protocolul de fuziune cu PDL, fara sa organizeze alegeri, Alina Gorghiu, Vasile Blaga si Dan Motreanu au impus un presedinte de forma la Iasi.

Citeste si: Razboi pe viata si pe moarte intre candidatii PNL pentru alegerile parlamentare: Nume surpriza pe lista candidatilor
Este evident pentru toata lumea, ca de fapt listele pentru alegerile parlamentare nu se vor face la Iasi, unde Balteanu nu are suficienta experienta politica, ci se vor face la Bucuresti, sub atenta observatie a controversatului Dan Motreanu.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu