Actualitate

EXCLUSIV! Politia i-a retinut pe tinerii care-i faceau campanie lui Klaus Iohannis in campusul Tudor Vladimirescu

Publicat: 12 nov. 2014

@ Pe ultima suta de metri, campania electorala pentru prezidentiale a iscat o disputa socanta la Iasi @ In municipiu au fost impartite o serie de materiale denigratoare, cazul ajungand sa fie anchetat de politie

Scandal monstru in municipiul Iasi. Cu doar cateva zile inainte de desfasurarea alegerilor pentru presedintele Romaniei, in plina campanie electorala, s-a ajuns ca mai multe materiale sa fie imprastiate abuziv prin scarile de bloc din municipiu. Cei de la PSD au sesizat aceste nereguli, aratandu-i cu degetul pe liberalii din Iasi. Practic, ACL a distribuit o serie de materiale denigratoare la adresa lui Victor Ponta, iar PSD a sesizat acest lucru la organele abilitate.

Mai multe flyere si pliante ilegale, calomnioase, au fost împrastiate de catre reprezentantii PNL pe raza municipiului Iasi. Încalcând grosolan legea electorala, liberalii încearca sa induca în eroare iesenii, aruncând cu acuze aberante.

In aceasta seara, in urma cu doar cateva minute, politia a identificat si retinut cateva persoane care distrubuiau aceste flyere in Campusul Tudor Vladimirescu.loading...

Comentarii
  • Nenorocitii dracului de politisti! Nu vad panourile de cativa metri patrati care sfideaza bunul simt? Se vad in tot orasul, cu mesaje ordinare adresate de PSD celor din ACL. Astia trebuie cu totii concediati sau, mai dur, dusi la mititica.

  • tovarasul mancator de kakat ia citeste matale legea un pic si paragraful unde scrie ca nu ai voie sa faci nici un fel de campanie electorala in capusul studentesc si de ce nu spui adevaru ca acele liste erau pt ca acei „studenti” sa fie sunati si trimisi la vot la o anumita ora si de cei 50 de lei dati la studenti in primul tur ca sa mearga in masa la vot?

Adauga un comentariu