Actualitate

EXCLUSIV: Politisti din Iasi, amenintati cu moartea de un „cal breaz”: „Va astept eu acasa, cu un cutit! De 20 de ori va lovesc!”

Publicat: 01 oct. 2019
1

@ Un individ cunoscut al oamenilor legii va fi obligat sa dea explicatii in instanta, in urma unui scandal cat casa @ Procurorii ieseni l-au trimis in judecata pe Ciprian Marius Varzar, sub acuzatiile de ultraj si amenintare @ Individul a fost incatusat recent intr-un alt dosar, in cadrul caruia este suspectat ca ar fi obligat minore sa cerseasca

Dosar incendiar, pe rolul instantelor iesene! Un individ este acuzat ca a facut un scandal de zile mari, amenintand atat politisti, cat si agenti de paza. Asadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au dispus recent trimiterea in judecata a lui Marius Ciprian Varzar, pentru doua infractiuni de ultraj si doua infractiuni de amenintare. Acum, urmeaza ca Judecatoria Iasi sa stabileasca un prim termen al procesului penal, dupa care magistratii vor audia toate partile implicate, pentru a putea lua o hotarare in acest caz.

Vezi si: EXCLUSIV! IMAGINI VIDEO SOCANTE! Un politist din Iasi este fugarit de un bataus!

Scandal si in autospeciala de Politie

Anchetatorii au mentionat ieri ca, pe data de 2 septembrie 2019, in jurul orei 17:30, Politia a fost sesizata cu privire la producerea unui scandal in Iasi. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei Transporturi Iasi – Postul de Politie TF, compus din doi agenti, Ionut B. si Cosmin C., care l-au gasit pe Marius Ciprian Varzar. Luat la intrebari de oamenii legii, acesta din urma a inceput sa faca un scandal si mai mare.

"Intre orele 17:40 si 19:00, inculpatul Varzar Ciprian Marius a adresat amenintari cu moartea fata de cei doi agenti din cadrul Politiei Transporturi, in timpul exercitarii de catre acestia a atributiilor de serviciu, atat in sediul Postului de Politie, cat si in autospeciala MAI, catre Institutul de Psihiatrie «Socola», din Iasi", au mentionat ieri procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Potrivit acestora, in momentul in care au vazut ca individul este recalcitrant, agentii au dispus transportarea lui la "Socola". Numai ca Varzar nu a fost de acord cu oamenii legii si a devenit si mai agresiv. La fata locului a ajuns la scurt timp si un echipaj al unei firme de paza din Iasi, iar individul i-a amenintat si pe cei doi agenti de paza, spun anchetatorii.

"O sa va astept eu acasa sau la serviciu si va omor eu cu cutitul! De 20 de ori va lovesc si va termin eu!", ar fi urlat individul catre agenti, in timp ce acestia se chinuiau sa il imobilizeze si sa il duca la "Socola", pentru expertizare. "Amenintarile au fost de natura sa le produca o stare de temere persoanelor vatamate", au incheiat procurorii ieseni.

Vezi si: EXPLOZIV! O copila de doar 11 ani din Iasi a fost rapita si vanduta barbatilor dornici de aventuri! Procurorii DIICOT au intervenit in forta!

In catuse, dupa "promisiuni romantice"

Recent, Marius Ciprian Varzar a fost arestat preventiv de catre judecatorii bacauani, el fiind suspectat ca a acostat o fata de 11 ani, pe care ar fi dus-o "la produs", in judetul Bacau.

"In seara zilei de 14 august 2017, o minora, la acea data în vârsta de 11 ani, internata în cadrul unui complex de Servicii Sociale din municipiul Pascani, s-a sustras supravegherii personalului de specialitate si a parasit fara aprobare incinta centrului, fiind acostata pe o strada din apropiere de catre inculpatul C.M.V. (Ciprian Marius Varzar – n.r.), în vârsta de 33 de ani. Inculpatul a determinat-o pe victima minora sa consume bauturi alcoolice, iar, ulterior, i-a facut promisiuni romantice si a întretinut raporturi sexuale cu aceasta. Ca urmare a consumului de bauturi alcoolice, minora în vârsta de numai 11 ani si-a pierdut cunostinta, stare din care si-a revenit abia în dimineata zilei urmatoare, când a acceptat propunerea inculpatului de a urca într-un tren care urma sa îi duca pâna în municipiul Bacau. Ajunsa la destinatie, victima minora a fost condusa în zona Autogarii, unde mai multe persoane fara locuinta amenajasera un adapost într-un complex de cladiri abandonate, aflate în stare de ruina", au declarat procurorii DIICOT.

Vezi si: Scandal imens intr-un dosar de ultraj! Mai multi politisti sunt acuzati de ABUZ in serviciu! De aproape trei luni, un barbat este tinut in spatele gratiilor!

Conform acestora, din relatarile minorei a rezultat faptul ca, odata integrata în societatea oamenilor fara adapost cantonati în zona Autogarii, a fost prezentata de catre Varzar ca fiind sotia lui. Procurorii au mai spus ca, ulterior, individul a constrâns-o la raporturi sexuale si a obligat-o, de asemenea, ca, în timpul zilei, sa cerseasca în apropierea a doua supermarket-uri din zona Autogarii, iar seara sa întretina raporturi sexuale contra cost cu mai multi barbati pe care acesta i-a racolat.

Adauga un comentariu