Actualitate

Exclusiv! Prima reactie a lui Tudor Ciuhodaru la nominalizarea pentru Parlamentul European

Publicat: 25 mart. 2019
1

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru ocupa un loc eligibil la alegerile pentru Parlamentul European. In urma anuntului facut cu putin timp inainte de catre Liviu Dragnea, Tudor Ciuhodaru ocupa locul sapte pe lista.

OFICIAL! Tudor Ciuhodaru, pe listele PSD la alegerile Europarlamentare – LIVE TEXT

Interpelat de catre reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi, Tudor Ciuhodaru s-a aratat onorat de pozitia pe care o ocupa pe lista.

''Sunt onorat de increderea colegilor, a celor care m-au sustinut. Aici nu ma reprezint pe mine ci reprezint Iasul, intreaga Moldova si Partidul Social Democrat la nivel european, si stiti foarte bine ca toate demersurile pe care le-am facut vor fi continuate si la nivel european.'' a declarat, pentru BZI medicul Tudor Ciuhodaru.

In urma nominalizarii lui Tudor Ciuhodaru pe un loc eligibil pentru Parlamentul European, Organizatia PSD Iasi ar urma sa aiba un nou deputat.  Bogdan Petru Cojocaru, fostul ministru al Comunicatiilor care ocupa locul sapte pe lista alegerilor din cadrul Camerei Deputatilor.
Comentarii
  • Domnule doctor și dacă ferească dumnezeu veți ajunge euro parlamentar sperăm să nu deveniți un tudorel să ne fie rușine iarăși ! (m-ai bine faceți ce știți bine anume doctor )

  • Ciuhodaruleeeee, ai dat inapoi banii pe garzile fictive de la urgente? vrei sa incerci sa vezi cum e sa o arzi pe la strasbourg si sa incasezi si de la neuro? l-ai salvat pe tac-tu Dragnea de la puscarie, Ciuhodarule, nu ti-e rusine sa iesi din casa, asa manjit de kakaolu?

  • i-ai supt pwoola lui Nichita; ai supt si de la UNPR, te-ai intors la Dragnea ca a lui era mai groasa si te impingea mai bine, nu te doare intre urechi de atata sloboz cat ai inghitit?

Adauga un comentariu