Local

Exclusiv! Primele TIR-uri care transportă containerele ce vor compune spitalul mobil pentru bolnavii de COVID-19 au ajuns la Lețcani – GALERIE FOTO/UPDATE

Publicat: 27 mai 2020

Primele 13 TIR-uri din Turcia care transporta containerele ce compun spitalul mobil pentru tratarea pacienților de COVID-19 care va fi făcut la Parcul Transagropolis de la Leţcani au ajuns la destinaţie. Mâine dimineaţă, la prima oră, acestea vor ajunge la punctul vamal de la Tehnopolis din zona CUG pentru a face vama după care se vor întoarce la Leţcani unde toate componentele vor fi descărcate. Ulterior în localitatea de lângă municipiul Iaşi vor ajunge şi celelalte TIR-uri încărcate cu materiale şi componente pentru spitalul care va conține 250 de paturi din care 100 de terapie intensivă.

Spitalul a costat 13.2 milioane de euro, procedura fiind atribuită firmei SDI Global LLC Comert din Ankara. Deşi această unitate medicală este benefică pentru toţi locuitorii din zona Moldovei, urmând a deservi întreaga regiune, rămâne o pată pe obrazul conducerii CJ Iaşi asupra modului în care s-a derulat achiziţia.

 

UPDATE: Astăzi, 28 mai 2020, TIR-urile vor fi descarcate.

Comentarii
  • POPA MARICEL LA PUȘCĂRIE ! 13 MILIOANE DE EURO ARUNCATE PE APA SÂMBĂTEI ÎN DISPREȚUL COMUNITĂȚII IEȘENE, GEN IAȘI 600 by GIGI NICHITA !

  • Faptele înainte de toate. Iaca v- ati călcat pe orgoliu și recunoașteți utilitatea spitalului covid. Spital nou,fără Infecții prin pereți și alte cele.e o treaba excepțională.iar cu pata pe obraz se va mai vedea.
    Nu trebuie neglijata furia unor frustrați perdanți.

  • POPA MARICEL LA PUȘCĂRIE ! 13 MILIOANE DE EURO ARUNCATE PE APA SÂMBĂTEI ÎN DISPREȚUL COMUNITĂȚII IEȘENE, GEN IAȘI 600 by GIGI NICHITA ÎN 2008 O HOȚIE PE ACELAȘI CALOPOT ÎN AN ELECTORAL! CĂ, DEH, GIGI ESTE CONSILIERUL PERSONAL AL LUI MARICEL ÎN MATERIE DE HOȚIE !

  • O mare prosteala. Epidemia a trecut demult, o mai tine Vela si Johanis „pe aparate”, sa bage frica de covizi in populatie.
    Iar lazaretul, bolnita de la Letcani nu este decat o gluma proasta. Nu vor mai fi pacienti cu covid decat poate la anul pe timpul asta. Pina atunci vor fi niste containere goale, le mananca rugina pana vor avea pacienti. La fel de gol va fi acest spital de campanie ca si aprozarul lui Maricel de alaturi. Macar de-ar avea gandul bun sa nu mai desfaca containerele, sa le pastreze sigilate pe camp, pana la anul.

Adauga un comentariu